Fest med Lark - den 9. marts i Annisse forsamlingshus

lark 1

 

Regn, rusk, sne og kunde - mørkt. Jul og nytår er længe væk og vinterferien brugt. Så er det tid til FEST. Vi har på utallige opfordringer hyret LARK til at komme og spille op til dans! LARK er også et af vores lokale bands, så det lå jo lige for.

Så ta' fat i vennerne og få dem med til en hyggelig aften med god dansemusik, leveret på fornemmeste vis af de fem musikere i LARK. Festen defineres af gæsten i samspil med bandet, og LARK er i den grad klar på at sætte festen i gang. 

Gode øl og lækre drinks

I baren er vi klar med gode øl og lækre driks. Ud over snacks vil der være sandwich eller lignende til salg ud på aftenen. Det er den 9. marts fra kl. 19:00. Billetterne koster 200 kr. og kan købes på vores hjemmeside - www.annisseforsamlingshus.dk.

LARK skriver selv på deres hjemmeside:

En aften med LARK begynder eksempelvis til Danseorkestret's store hit "Kom tilbage nu" - den fylder med garanti dansegulvet. Herfra går det med hits fra Medina, Michael jackson, Tøsedrengene m.fl. til kendte rocknumre som Proud Mary. Du møder vores sangerinde Jeanne folde sig ud i både heftige disco hits og nyere numre fra Joey Moe og Jan - vores guitarist - tage Mustang Sally i "ed".