Børne og unge afdeling

Så er børne og unge afdelingen i fuld gang med at øve på Peter Pan.

Peter Pan handler om Wendy og hendes brødre, John og Michael’s, tur til Ønskeøen, hvor de sammen med Peter Pan og de glemte drenge bliver venner med store indianere og bekæmper farlige pirater. Peter Pan er en super sjov musical for hele familien. Den vækker smil og glæde for folk i alle aldre. Datoerne for forestillingen er:

  1. november – premiere
  2. november
  3. november
  4. november

Alle forestillingerne bliver spillet kl. 15.00

Billetter kan købes på ramlosescenen.dk eller på billettelefon 53636465 mandag og torsdag mellem 17.00 og 19.00.

ramlosescenen 2

Voksenafdelingen

Den 28. august blev der afholdt stormøde i Ramløse Scenens voksenafdeling, der i den kommende sæson skal spille Brdr. Prices fortolkning af Robin Hood. En up-to-date politisk satirisk komediemusical med mange roller og store fællesscener. I år vil det være Filip Tin Kirchmann, der sidder i instruktørstolen, Dan Nielsen som medinstruktør og naturligvis Christian Rasmussen som kapelmester.

Der var et pænt fremmøde til stormødet med både gamle og nye ansigter og nåede du ikke forbi så fortvivl ej, du kan stadig nå at tilmelde dig! Ring til Christian Rasmussen på telefon 40 10 27 42 og hør nærmere.  Voksenafdelingen starter for alvor på den nye sæson i Ramløse Forsamlingshus til november.