Så er vi rigtig kommet i gang. Lige efter sommeren er opstarten altid lidt stille, men nu er alle afdelinger i fuld sving, og vi stræber fortsat efter at skabe en masse liv i Ramløse.

Torsdagsmad

Torsdagsmad har nu kørt en måneds tid, og vi har stadig plads til mange flere spisende gæster i vores Sportscafé, så kom frisk - maden kan hentes fra kl. 17.30 - 20.00 hver torsdag. Ønskes det ikke at spise i Sportscaféen, kan det tages med hjem. Det koster 75 kr. for alle over 12 år og under 12 koster 50 kr. (børn under 3 år spiser gratis ifølge en spisende voksen).

Ud af huset er der et lille emballagetillæg på 5 kr. pr. portion. Maden er altid hjemmelavet - af Thomas som er uddannet kok - og vi forsøger at variere, hvad der serveres fra uge til uge. Vi laver hver uge opslag i hallen og på hallens Facebookside med, hvad der serveres den pågældende torsdag.

Seniorcafé

Vi har haft første Seniorcafé i denne sæson, der var flot opbakning, da vi havde næsten 40 spisende frokostgæster. Prisen er fortsat 60 kr. pr. person. Tilmelding til hallen på 4871 2444 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

hallen 1

Seniorcafé i september

Body Bike

Indendørs cykling i vinterhalvåret - for nogle bedre kendt som spinning. Vi starter op den 1. oktober og slutter med udgangen af marts. Vores super engagerede instruktør, Per Serup, står i spidsen igen i år. Det er vi meget glade for. Vi leder dog stadig efter en ekstra instruktør, og vi er også villige til at oplære en ny. Kontakt os i hallen, hvis det har interesse.

I denne sæson er der træninger på følgende tider:

  • Body bike intro mandag og torsdag kl. 17.30 - 18.05
  • Body bike fuld lektion mandag og torsdag kl. 18.15 - 19.15
  • De to hold tilsammen kan anvendes som effektiv fat-burner træning.

Det er altså muligt at træne 35 min., 60 min. eller 95 minutter. Tilmelding og yderligere information på www.rif.dk. 

hallen 3

Team Body Bike ...

FITS-U

Vi har fundet en ny instruktør til FITS-U, som skal være der sammen med Roald. Det er Evelin Jensen. Evelin bor i Ramløse, hvor hun har MassørZonen.

Evelin har flere års erfaring som træner inden for forskellige grene af gymnastik, og hun er bl.a. uddannet fysiurgisk massør og idrætsmassør. Vi er rigtig glade for, at Evelin vil være med som instruktør.

hallen 5

Evelin Jensen - ny instruktør i FITS-U

Søges!

... flere frivillige til vores frivillige netværk! Vi har til DM i krocket i starten af september benyttet det netværk af frivillige, som hallen er ved at bygge op i samarbejde med Ramløse Idrætsforening og RIF's Venner. Det var fantastisk! Men vi vil meget gerne have endnu flere med i vores netværk.

Det eneste det kræver for at være med er, at du er villig til at modtage en mail, når vi, RIF eller RIF's Venner har brug for hjælp. Der er ingen forpligtelser til, at man skal melde sig - kun til at man modtager mailen. Kom frisk og bliv en del af Liv i Ramløse - send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

hallen 2

Else og Jytte fra det frivillige netværk

Fødselsdag og Esport

Vi har længe haft tilbud om børnefødselsdag kombineret med rulleskøjteaften. Fremover er det også muligt at lave fødselsdagsarrangement for børn i hallen, hvor man spiser i Sportscaféen og så spiller Esport.

Der vil være en fra vores Esport-team til stede, når der spilles, som kan guide og hjælpe børnene med spillet. Det er dog vigtigt for os lige at pointere, at forældre naturligvis skal være tilstede under hele arrangementet, og at de er ansvarlige for børnene. Kontakt os i hallen for at aftale om et sådan arrangement - og husk at kontakte os i god tid, så vi er sikre på, at en fra vores Esport-team har mulighed for at være med.

hallen 4

Nu kan man kombinere Esport og fødselsdag ...

Ellers vil vi blot ønske alle et godt efterår og minde om, at vi har lukket i efterårsferien (uge 42). FITS-U brugere skal derfor benytte døren på bagsiden af hallen med personlig kode.