En søndag med Ditte og Kenneth, en søndag med Nordsjællands Kammerkor og en jazzsøndag. Velkommen til matinéer i Sognelængen med musik, hygge, kaffe og et enkelt glas i en afslappet atmosfære ...

Søndag den 7. oktober kl. 15 - 17: Ditte og Kenneth

En eftermiddag med pianist Kenneth Lauritzen og sanger Ditte Helene Røeder. Denne lille koncert vil byde på forskellige sange inspireret af efteråret, det være sig både det efterår naturen byder os, men også vores livs efterår.

Ditte er kirkesanger i Mårum kirke og danner duo med Kenneth, der til daglig underviser på Gribskov musikskole og er en af de bærende kræfter på Helsingør amatørscene. Vi håber med denne koncert at kunne frembringe både smil og minder samt at man kan nikke genkendende til de ord der bliver sunget og melodier der bliver spillet.

k matine ditte

Ditte og Kenneth

 

Søndag den 28. oktober kl. 15 - 17: Nordsjællands Kammerkor

Nordsjællands Kammerkor synger efterårssange med særlig fokus på den lokale digter Ole Hyltoft. Til hans tekster fra digtsamlingen Skabt af Ild har korleder Vibeke Højlund skrevet musik. Ole Hyltoft vil selv være til stede. Der vil også være et par fællessange, både kendte og skønne nye at lære, så det skal nok blive en hyggelig eftermiddag. Te, kaffe og hjemmebag vil vi også byde på.

Nordsjællands Kammerkor er et 5 år gammelt velsyngende kor med fortrinsvis klassiske korværker, sange, viser, madrigaler og sågar et enkelt rap-nummer på repertoiret. Alle korets medlemmer er fra lokalområdet. Vi øver hver torsdag i Huset i Kirkestræde og tager ud med mange forskellige koncerter og musikarrangementer både i Nordsjælland og andre gode steder. Vi håber, du har lyst til at komme til Ramløse den 28. oktober og lytte og synge sammen med os.

Alle er hjertelig velkomne, der er gratis adgang, kaffe og kage koster 10 kr.

k matine nordsj kor

Nordsjællands Kammerkor

 

Søndag den 11. november kl. 15 - 17: Kvartetten med venner

Kvartetten er tilbage med venner. Kvartetten består af Søren Birgens (sax), Michael Rothe (klaver), Jørgen Madsen (trommer) og Michael Porsager (bas).

Vennerne er denne gang Peter Birgens (sang), Tinka Herand (sang) - kendt fra Pastorens kapel - og Frederik Moth, der er en professionel saxofinist med mange optrædender og udgivelser bag sig.

Frederik Moth vil divertere med Benny Golson-numre, mens Tinka og Peter - hver for sig og sammen - synger gamle kendinge.
Vi serverer desuden en række bossa-numre, som er indøvet til lejligheden.

Søndag den 11. november kl. 15 i Sognelængen.

k jazzmatine 2

Kvartetten

 

k jazz tinka 2

Tinka Herand

 

k jazz peter

Peter Birgens 

 

k matine frederik

Frederik Moth