Ramløse Lokalråd inviterer alle til en familietur på Kløverstierne i og omkring Ramløse. Vi har valgt på denne måde at markere, at lokalrådet har eksisteret i 30 år.

Arrangementet løber af stablen søndag den 16. september kl. 10.00, og det starter og slutter fra Ramløse Forsamlingshus. Deltagerne vælger selv rute og tempo, så det bliver en hyggetur for hele familien, børn, voksne og ældre. Se i boksen om ruternes længde, starttidspunkt og omtrentlige varighed, og find Information og kort over ruter på https://ramloseguiden.dk/kloverstierne

Mad og drikke

Ved hjemkomst fra ruterne server Lokalrådet sandwich/snitter. Det er gratis for børn. Voksne betaler kr. 40,- for sandwich. Vand og øl kan købes i forsamlingshuset.

Tilmelding

De, der ønsker sandwich/snitter, bedes sende tilmelding med angivelse af antal voksne og antal børn pr. mail til Erik Djørup, mailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Subsidiært pr. tlf., mobil 2263 0587.

Ruter og starttider

Farve   Længde ca.   Starttid kl.   Varighed gang ca.  
Grøn 3 km 12:00 1 time
Blå 6 km 11:30 1½ time
Rød 7½ km 11:00 2 timer
Sort 12 km 10:00 3 timer

lokalråd kort min

 

Om Ramløse Lokalråd

Ramløse Lokalråd er et fællesorgan for alle personer bosiddende i Ramløse sogn. Bemærk her, at Ramløse sogn også omfatter Ågerup, Tågerup og Skærød. Rådet er i alle almene forhold vedrørende Ramløse-området rådgivende over for Gribskov kommune. Lokalrådet kan også selv tage initiativer til forbedring af forholdene for borgerne i området, bl.a. på miljømæssige, tekniske, kulturelle og sociale områder.

Ramløse Lokalråd kan efter forhandlinger med et eller flere af de øvrige lokalråd i Gribskov kommune i samarbejde med disse foretage henvendelser til kommunen om forhold af betydning for større dele af kommunen. Når det af rådet findes hensigtsmæssigt at tage emner op til debat blandt borgerne, kan rådet afholde borgermøder, hvortil alle borgere i Ramløse sogn har adgang.Lokalrådet består af 7 medlemmer, hvoraf kirken, Ramløse Idrætsforening, Ramløse skole og forsamlingshuset hver udpeger et medlem. De øvrige 3 medlemmer vælges på den årlige generalforsamling.

Lokalrådets arbejde

Lokalrådet er altså en forening, som arbejder ud fra et sæt vedtægter, som er vedtaget på en generalforsamling.

Alle personer bosiddende i Ramløse sogn er medlemmer, og har derfor stemmeret til generalforsamlinger. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i sidste halvdel af marts måned. Læs om dette års generalforsamling i dette nummer af Ramløse Guiden.

Ekstraordinære generalforsamlinger kan indkaldes, når lokalrådet finder det nødvendigt, eller når mindst 25 borgere over for rådet fremsætter skriftlig begæring herom med angivelse af den ønskede dagsorden. I sidstnævnte tilfælde skal generalforsamlingen afholdes senest l måned efter begæringens modtagelse.

Fokuspunkter 2018

  • Støtte og udvikling af Ramløse Skole
  • Naturens dag ved Ramløse havn
  • Ramløse Lokalråds jubilæum