Ramløse Gymnastik er klar med mange tilbud i den kommende vintersæson.

Alt for længe har vi bare daset i sommervarmen og den personlige daglige træning er gået i glemmebogen. Selv græsslåning har i perioder ikke været nødvendig, men til gengæld har vi trænet armmusklerne og gået ture, når vi har slæbt vandkander til staudebedet og urtehaven.

Snart er der hjælp at finde til at varme musklerne rigtigt igennem, til at træne og vedligeholde vort skrøbelige korpus og til at være sammen med venlige og rare mennesker og venner/veninder, for Ramløse Gymnastik er klar med mange tilbud i den kommende vintersæson.

gym 1 min

 

Hvorfor er det godt at gå til gymnastik i Ramløse Idrætsforening???

  • fordi det er lokalt,
  • fordi der er masser af god motion for alle aldre,
  • fordi der er nogle kompetente instruktører som guider os igennem en god træning - hver gang,
  • fordi der er gode ”gymnastikvenner” som du kan svede og grine sammen med.
  • fordi du bliver medlem af Ramløse Idrætsforening,
  • fordi vi har nogle fantastiske lokaler.

...og en bonus – så er det faktisk ret billigt (vintersæsonen tæller 26 uger).

Krop og bevægelse

Krop og bevægelse for den 3. alder og Skåneholdet og vedligeholdelsestræning holder flyttedag. Så mandag kan seniorerne få noget god motion med Vibeke Frei som er vores seniorinstruktør.

Holdene starter først i uge 40, den 1. oktober og vi træner april måned 2019 med.

Funky pigedans 6-10 år

For dig som elsker at danse foran spejlet til nutidens hits, MGP – hip/hop og showdance. Kom frisk og prøv dette hold. Vi skal ha´det super sjovt med seje små danseserier og hip-hop trin. For at styrke motorisk træning og kropsforståelse krydrer vi timen med små lege.

Dance non stop!

Kan du li´musik fra 60´erne, 70´erne, 80´erne og 90erne?- kan du li at danse? Vi danser en hel time med fuld knald på. Det bliver sjovt og i højt tempo.

Kan du ikke dansetrinene? Så lærer du dem i løbet af timerne. Her er plads til alle, ta´nogle gode kondisko på og noget tøj, du kan rører dig i. Anni garanterer, at der bliver masser af sved.

Ta´din gode ven/veninde med til en dansetime med sjov motion.

Pilates M/K

Una D. Meyer byder velkommen om tirsdagen kl. 9.30 til Pilates M/K.

Timerne fyldes med alle de fantastiske pilatesøvelser og krydres med effekter, som vil gøre træningen spændende og udbytterig for alle – såvel begyndere som øvede. Vi starter i Uge 37.

Onsdag M/K-holdet og torsdag morgenholdet

M/K motion er holdtræning, hvor du sammen med andre får en super god træning for hele kroppen.

Timerne får din puls op, styrker din ryg-, mave- og ballemuskler, du får en bedre kondition, og der er masser af vedligeholdelsestræning. Det er lige det, som vi alle har stor brug for hele livet.

Fitness eller ej…

Har du svært ved at komme af sted til Fitness så er denne type holdtræning super god, fordi man gør det sammen med andre. Eller måske kan det være et supplement til FittU. Har du aldrig gået til træning før, så kom og prøv disse hold. Vi bruger diverse løse redskaber (vægte, bolde, elastikker mm) og så er der glad musik.

Una er en fantastisk inspirator til alle øvelser. Vi starter i uge 37.

Cirkeltræning

Cirkeltræning er holdtræning med masser af konditionstræning og styrketræning, hvor man skifter fra øvelse til øvelse hele cirklen rundt. Der vil være forskellige instruktører, og deres input til øvelserne vil derfor variere fra gang til gang.

Maskiner, vægte, elastikker, stepbænke og mange flere rekvisitter indgår i træningen. Intervaltræning, tabata-træning og pulstræning er ingredienserne i en god time med cirkeltræning. Øvelserne er med forskellig sværhedsgrad, men instruktørerne varierer dem i forhold til, hvad du kan. Brug torsdag aften på dig selv.

Yoga fortsætter med Henrik

Det bliver igen varieret yoga baseret på Hatha-yoga med flow samt flere af de andre nye betegnelser for og former af yoga med fokus på åndedrættet. Vi udvikler os i løbet af sæsonen og ser, hvor det bringer os hen. Der vil være mulighed for at tage sit barn med som deltager.

Et tilbud om holddeling: Hvis der er tilstrækkelig med deltagere, kan der oprettes et mandagshold med udstrækkende og afstressende yoga.

Opstart er i uge 38. Glæd jer til en god gang yoga i den travle hverdag.

gym 5 min

 

Børnehold

Mette, Lars, Kenn, Tobias og Mai + alle hjælperne står klar fra uge 36 med alle børneholdene Spring, Putter, Drengefræs og Parkour for begyndere og øvede. Kom og prøv holdene 1-2 gang. Vores børnehold er for alle. Aldersinddelingerne er vejledende, men det er super vigtigt, at dit barn er glad for at gå til gymnastik, således at han/hun kan udvikle sig motorisk – og socialt!

gym 4 min

 

Vi glæder os til at se Jer alle sammen i vores gymnastikafdeling.

gymnastiskskema min