I gang igen med tegne- og akvarelkursus, kortspil og foredrag om Vietnam og Tove Ditlevsen.

Tegne- og akvarelkursus

Tirsdag den 28. august klokken 10-13 og torsdag den 30. august klokken 19-22 starter RAMhuset et nyt kursus op, hvor Carsten Filberth vil instruere i blyant- eller kultegning og maling med akvarel- eller oliefarver.

Undervisningen er gratis, ligesom materialer såsom papir, kul, blyanter, pensler og farver stilles til rådighed. Læs mere om dette spændende tilbud på side 18 (næste opslag).

ram 11 min

Carsten Filberth

 

Kortspil

Mandag den 24. september kl. 14-17

Kortspilgruppen starter op igen efter sommerferiepause. Første gang bliver mandag den 24. september kl. 14-17. Det er igen Ruth Nielsen, som er tovholder for spillefuglene.

Der er stadig plads til flere spillere. Kontakt Ruth på 23 11 79 27 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. 

 

Vietnam

Tirsdag den 18. september kl. 19-21

I slutningen af 2017 foretog Lars Hybel en rejse til Vietnam. Det fortæller han om den 18. september. Udgangspunktet vil være turen fra Hanoi i nord til Ho Chi Minh City i syd. Undervejs vil han komme ind på Vietnams forhold til sin store nabo Kina, den revolutionære leder Ho Chi Minh, Vietnamkrigen og Vietnam anno 2017, hvor markedsøkonomien buldrer afsted og har givet den menige vietnameser en del frihed – trods det kommunistiske styre.

Foredraget vil blive krydret med fotos fra turen.

ram 6 min

 

Tove Ditlevsen

Tirsdag den 9. oktober kl. 19-21

Tove Ditlevsen ville være fyldt 100 år i december sidste år. Det markerer vi med en aften om den kendte poet. Det er Kirsten Gravesen, som kaster sig ud i at tegne et portræt af forfatteren til bl.a. ”Barndommens gade”. Kirsten vil bl.a. komme ind på barndommens betydning, ægteskaberne, rastløshed og misbrug. Og naturligvis vil der blive læst op af Ditlevsens mangesidede forfatterskab.

Bogcaféen vil meget gerne have udvidet sit udvalg af Tove Ditlevsens bøger. Så ligger I inde med gamle bøger af forfatteren, må I meget gerne donere dem til RAMhuset.

ram 7 min

Kirsten Gravesen