Første sæson med Esport er snart slut - efter ferien venter en ny!

esport 2 min

 

Så er første sæson i Ramløse Esport ved at være slut. Vi er meget imponeret over, hvor meget opbakning vi har fået omkring projektet.

Vores begynderhold med CS:GO som spil, blev hurtigt fyldt op og der kom et par stykker på venteliste.

Netop det hold er et rigtig godt eksempel på, hvorfor vi startede esport i Ramløse, da holdet hurtigt blev til et voksende fællesskab og det også er tydeligt at se udviklingen hos de unge.

Vi prøvede at få et "elitehold" op og stå, men der måtte vi nok indrømme, at klubben lige skulle vokse et par år endnu, inden det kan blive en realitet.

I foråret startede vi et Fortnite hold, da vi så, hvordan spillet udviklede sig ekstremt hurtigt i forhold til spillere og der var derfor en åbenlys mulighed for at give et tilbud om at komme ned i vores lokale og spille med andre med samme interesse. Vi forventede spillere, men ikke så mange så hurtigt. Holdet blev fyldt op på ingen tid trods den korte varsling om opstarten.

Nye spil næste sæson ...

Vi lagde de to træn-selv hold sammen med håb om der ville komme nogle flere ned og spille på vores maskiner, men det havde ikke den store succes. Næste år tilbyder vi Counter-Strike: Global Offensive (med træner), Fortnite (spil selv), League of Legends (med træner).

Vi leder efter trænere og ansvarlige, der vil være en del af vores team. Jo flere, der vil være trænere/ansvarlig, jo flere hold kan vi åbne. Kontakt os via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Facebooksiden Ramløse Esport.

Vores mål forbliver det samme i den kommende sæson, nemlig at skabe et fællesskab for unge inden for gaming.

esport 3 min