rif 3 min

FITS-U

Selvom sommeren er kommet og vejret er blevet varmere, så kan FITS-U stadig benyttes. I kan jo fx sagtens løbe ude, men så træne og styrke inde på maskinerne. Og husk, at når hallen er lukket, så skal indgangen på bagsiden af hallen benyttes med personlig kode.

Frivilligt netværk

Vi mangler stadig frivillige til det netværk, vi er ved at opbygge i samarbejde med RIF og RIF's Venner. I forpligter jer kun på at modtage en mail, når vi har brug for hjælp og på at hjælpe én gang om året. Andet er der ikke i det!

I må selvfølgelig gerne hjælpe mere endnu, men det er helt op til jer selv. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og meld jer til vores frivillig-netværk!

rif 4 minTorsdagsmad

Torsdagsmad er "gået på sommerferie", men vi har staidg en masse andet lækkert mad.

Vi har en alm. burgermenu, en Grethe menu (burger med kylling), pulled pork menu (vores pulled pork og cole slaw er hjemmelavet), durummenu (kebab eller kylling), nuggetsmenu (lavet af rigtig kylling), nachos, pommes frites (lavet af rigtige kartofler), fransk hotdog, ristet pølse med børd, pølsehorn og hjemmelavet grovtoast.

Så hold jer endelig ikke tilbage - kom og spis hos os! Det er nemt, billigt og så smager det endda godt. Vi synes, det er super hyggeligt, når I spiser hos os i Sportscaféen, men I er også velkommen til at få maden som take away.

Mandag til torsdag er vi på banen hele dagen, men I skal være opmærksomme på, at vi frem til august "kun" har åbent efter behov fredag, lørdag og søndag.

Seniorcafé

Sidste Seniorcafé på denne side af sommerferien var torsdag den 7. juni - herefter starter vi først op igen til september. Vi har været enormt glade for at se, hvor godt I har taget imod tilbudet, og vi glæder os til at se jer alle igen i efteråret.

Stafet for Livet

Traditionen tro er der stafet den 9. og 10. juni - vi er med igen i år, og vi glæder os til endnu en weekend i en god sags tjeneste. Sportscaféen er åben ALLE 20 timer, stafetten finder sted, hvor vi har salg af mad, drikkelse, slik osv.

Vores ungarbejdere donerer hver tre arbejdstimer i stafetweekenden for at støtte den gode sag.

Nyhedsbrev!

Send os en mail, så vi har jeres mail - så kan vi sende jer nyt fra hallen bl.a. ugens torsdagsmad, når det starter op igen. Vi lover, at vi ikke spammer jer med mails. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis I ønsker at modtage vores nyhedsmails.

rif 1 minSommerferien

Hallen lukker for sommeren fra og med mandag den 2. juli til og med søndag den 5. august.

Husk venligst at passe godt på vores hal i sommerferien og vise hensyn til hallens naboer, hvis I benytter fodboldbanerne og multibanen - også ift. afspilning af musik og husk at rydde op efter jer selv! Vi har skraldespande på både forsiden og bagsiden af hallen, så I behøver ikke engang at tage jeres affald med. Vi har også sat en ekstra skraldespand op ved parkourbanen. Brug dem!

Vi glæder os til at se jer alle igen efter ferien og ønsker jer en dejlig sommer.