Solen skinnede fra en skyfri himmel og termometeret havde passeret 28 grader da Ramløse Borgerforening søndag den 3. juni bød velkommen til den 'officielle' indvielse af byens nye gadekær.

For mere end tre år siden blev de første skridt taget til den store renovering af byens gadekær, og i søndags kunne arbejdet officielt erklæres for afsluttet.

Borgerforeningens formand Henning Jørgensen benyttede lejligheden til at takke en række personer, som har spillet en væsentlig rolle i renoveringen af gadekæret og området omkring dette.

Gadekaer indvielse 01

 

Villy Nielsen har stået for en stor del af kontakten til Gribskov Kommune og har trukket det store læs med hensyn til indhentning af tilladelser og kommunal finansiering af selve gadekærsrenoveringen.

Tømrermester Peter Nielsen & Søn har sponsoreret arbejdet med opførelsen af træbryggen og har også stået for opførelsen af den fine madpakkehytte, som er finansieret af midler fra Friluftsrådet.

Gadekaer indvielse 02

 

Borgerforeningens egen Anders Bastrup har ageret utrættelig 'projektleder' og har ihærdigt kæmpet for at projektet kunne komme helt i mål.

Et pænt antal fremmødte kvitterede med behørige klapsalver, og så kunne Villy Nielsen klippe "silkebåndet" og officielt erklære madpakkehytten for åben og dermed gadekærsprojektet for endeligt afsluttet.

Gadekaer indvielse 03

 

Og så var der kagemænd, kaffe og the samt øl og vand til de fremmødte.

Gadekaer indvielse 04

 

FR logo byline RGB A4