Savner du et samlet overblik over friluftsmuligheder omkring Arresø, så kom til Ramløse Havn mandag den 7. maj kl 18.30. Her kan du få friluftskortet “Arresø til vands og til lands” for Danmarks største sø.

Arresoe til vands og til lands

Det er første gang, der foreligger et sådant kort. Kortbrochuren er udarbejdet af Jens Erik Larsen, Foreningen Frie Fugle i samarbejde med Louise Aggebo for Arresø Kajakklub.

Formålet har været at fremme udviklingen af friluftsliv på og ved søen. Således har Danmarks største sø samlet frivillige foreninger og myndighederne. Projektet har været støttet af de 3 kommuner Gribskov, Halsnæs og Hillerød, Naturstyrelsen i Nordsjælland, Friluftsrådet mm. Kortbrochuren indeholder tips om færdsel til vands i kajak, kano og sejlbåd inkl oplysning om landgangssteder og fuglebeskyttelseszoner samt turforslag til lands for cyklister, vandrere mm.

Friluftskortet kan være et første skridt til at sætte fokus på Arresøs muligheder fremover, herunder som del af nationalparken Kongernes Nordsjælland.

Ved arrangementet i Ramløse Havn vil kortbrochuren blive præsenteret af følgende med korte taler:

  • Jens Erik Larsen og Louise Aggebo byder velkommen
  • Pernille Søndergaard, udvalgsformand Udvikling By og Land
  • Steffen Jensen, Borgmester i Halsnæs Kommune
  • Ingrid Dræby, Lokalrådsformand i Ramløse
  • Marie Bagger, Formand for Ramløse Idrætsforening
  • Annette Sørensen, direktør for VisitNordsjælland.

Endelig vil Arresøs kajakroere starte sæsonen for alvor på deres klubaften og gå til søs denne aften.

Alle er velkomne. Der serveres kaffe og kage.

 

Jens Erik Larsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf 21 25 39 85. www.friefugle.dk 

Louise Aggebo Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf 21 16 44 42. www.arresoekajakklub.dk