Som vi plejer: Foran præstegården, masser af boder, god underholdning, lave priser, fint formål ... og godt vejr!!

5 juni 1

Markedet åbner klokken 14 med en kort grundlovstale, men hvem, der får æren af at berige os grundlovstanker, er ikke afklaret i skrivende stund. Under talen, som varer mellem 5 og 10 minutter (!) kan man kun købe øl, vand, vin og frikadeller. Så åbner de øvrige boder og tilbud bagefter, og helt som vi plejer kan man gå rundt mellem kagebod, plantesalg, cafeteria, pølsevogn, fiskedam, loppemarked, tombola, spejdersjov, popcornmaskine, øl- og vinbar, isbod og meget mere.

Underholdningen leveres fra scenen og i Sognelængen af alle de klassiske kræfter i byen - Ramløsekoret, Ramløse Scenen og Ramløse kirkes børnekor.

Boder

Igen i år kan man have sin egen bod ved 5. juni markedet mod at aflevere 10% af omsætningen til "fælleskassen". Børn kan dog opstille en bod og sælge ud for kun 20 kroner.

Boderne står som sidste år på arealet nede foran den gamle forpagtergårds staldbygning.

Markedets formål

Ideen med 5. juni markedet har altid været dobbelt. For det første skal vi lave en god dag, hvor alle aldersgrupper kan være med, og man kan more sig og hygge sig - uden at det koster familierne en formue. For det andet skal vi samle penge ind til 5. juni markeds fonden, som deler penge ud til gode initiativer i Annisse og Ramløse.

Gennem årene er flere hundretusinde kroner formidlet på den vis.

Del i overksuddet?

Når omkostningerne er betalt vil det tilbageværende beløb blive gjort klar til fordeling til - først og fremmest - ungdomsarbejdet i Ramløse og Annisse sogne. Her har alle, der er med i et sådant arbejde kunne søge om tilskud. Det skal ske på en blanket, der kan afhentes eller rekvireres på kirkekontoret, tlf. 48 71 35 24 - eller hentes på hjemmesiden "www.ramløse-annisse-kirker.dk".

Ansøgningen skal indeholde et formål og begrundelse, og være tilbage inden fredag den 17. august 2017. De indkomne ansøgninger vil blive behandlet på et fælles Ramløse-Annisse menighedsrådsmøde onsdag den 22. august. Herefter vil de godkendte ansøgere få besked.

Vi håber på stor opbakning til markedet, og som altid er der brug for enhver hjælpende hånd. Ring til Michael Porsager på 22 34 20 02 - eller mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

5 juni 2