Husfliden har nu fået sin egen aktivitetsgruppe, som fremadrettet skal planlægge og arrangere aktiviteter og udflugter i Husfliden.

husflid 1Torsdag den 1. marts 2018 afholdt Husfliden den årlige generalforsamling. Christian Ohlendorff var endnu engang hidkaldt som dirigent til at styre slagets gang. Der var ikke de store ændringer på programmet ud over at der blev skiftet ud i nogle bestyrelsesmedlemmer. Traditionen tro sluttede vi af med en Kvickly sandwich og en vand og alt i alt en hyggelig aften.

Bestyrelsen har afholdt første bestyrelsesmøde den 8. marts og har konstitueret sig som følger:

Formand: Pernille Coff
Næstformand: Lis Caben
Kasserer: Lis Thordal
Sekretær: Winni Landsfeldt
Bestyrelsesmedlem: Dorthe Lauest
Suppleant: Alice Nielsen
Suppleant: Pia Parvang
Suppleant: Dorte Esmann Andersen

Husfliden har nu fået sin egen aktivitetsgruppe, som fremadrettet skal planlægge og arrangere aktiviteter og udflugter i Husfliden. Spændende hvad de finder på i årets løb. Dog er der søsat to arrangementer under den afgående bestyrelse.

Pernille Cordes fra Englegarn

Lørdag den 26. maj 2018 kommer Pernille Cordes fra Englegarn sammen med Martha Miehe-Renard og afholder en wellness strikkedag der hedder Strik og Stræk. Arrangementet varer fra kl. 10-16 og der vil foregå mange spændende ting i løbet af dagen.

Pernille vil undervise i forskellige teknikker bla. Magic loop og Martha vil bidrage med afslapnings- og strækøvelser. Der vil blive serveret kaffe, the og kage undervejs og der vil være mulighed for at købe en sandwich til frokost. Der vil være mulighed for at købe Pernille og Marthas bog Strik og Stræk på dagen.

Arrangementet er både for medlemmer og alle andre som kunne tænke sig at være med. Pris for medlemmer er kr. 200,- og for ikke medlemmer er prisen kr. 400,-. Har du lyst til at være med, kan tilmelding ske på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og indbetaling på kontonr. 2418-0715670119.

Tilmelding er først bindende når beløbet er indbetalt ...

Bamseparadiset

Sidst på sommeren tager vi på udflugt til Bamseparadiset i Kvinnerrup igen. Pia har butik, hvor hun sælger både stof og garn. På hjemvejen planlægges der cafébesøg.

"Vise-frem-dage"

Vores "vise frem" dage den første torsdag i hver måned fortsætter i 2018. Det er fantastisk at se, hvor kreative vores medlemmer er og til stor inspiration for os alle. Maddagen den sidste torsdag i måneden fortsætter også. Skulle det ske at vi mangler nogen til at lave mad, har vi muligheden for at få mad fra Stjernecaféen på Nordstjerneskolen.

Sidder du derhjemme og mangler kreativt samvær, så kom op og se hvad vi laver. Der er altid plads til flere og vi har altid kaffe på kanden. Vævegruppen og Sygruppen er der hver onsdag fra kl. 15 og Nørklecaféen er åben hver torsdag fra 14- ca. 21.