"Jeg elsker Ramløse Skole og hvad den gør for min datter. For kærlige opmærksomme lærere, for fagligheden og disciplinen"

sk sanneDet var med is i maven da vores guldklump skulle starte i skole i august 2015. Vi havde det rigtig godt med at det var en lille skole, men rullende skolestart var vi ikke bekendt med. Skolen havde ganske vist prøvet at klæde os godt på til det der ventede os, men ærligt så virkede det nu noget forvirrende.

Vi blev mødt af kærlige og engagerede lærere og som udgangspunkt var det, det vigtigste for os. Det var lærere der så, lyttede og rummede de børn der var startet på et ny kapitel i deres liv.

Rullende skolestart, kompetencehold, gult hold, blåt hold, rødt hold osv var svart at forstå for os som forældre, men vores datter var helt med og navigerede fint rundt i det. Det var dog svært at undgå at bemærke at mange børn ikke trivedes i det, skønt at er var en stor indsats fra lærernes side.

I juni 2017 startede en omtumlet tid for nogle af børnene i indskolingen. En lærer blev fyret, én sagde op, nogle elever stoppede og indskolingen stod tilbage med lidt af en opgave. Vores datter er en følsom pige og der er blevet grædt mange tårer herhjemme. Som forældre savnede vi også efterhånden lidt ro i skolen.

Så blev Thomas Nørregaard ansat, og han stod foran en kæmpe opgave med fald i elevtal og frustreret forældre i indskolingen.

Som led i en ny strategi blev rullende skolestart fjernet til stor stor glæde for mange og nu begynder man efterhånden at kunne mærke alle de kræfter der er sat ind på trivsel og ro til eleverne.

Jeg elsker Ramløse Skole og hvad den gør for min datter. For kærlige opmærksomme lærere, for fagligheden og discilinen. Min datter trives og der er sammenhold i klassen og blandt forældrene. Udover den traditionelle undervisning, så arrangerer klassen ture til såvel Helsingør som København. De har gruppe arbejde, individuelt arbejde, projekter om f.eks jorden, kunstmalere, månen og planeterne...

Skolen kan blive endnu større og endnu bedre, og jeg håber og ber til at mange forældre til kommende skolebørn får øjnene op for hvad Ramløse skole kan tilbyde. Der er plads til alle og alle bliver hørt og set.

Vores datter lærer noget og kommer glad hjem fra skole. Som mor kunne jeg ikke tænke mig det anderledes.

 

Sanne Kirchmann