Ramløse Skole - på vej fremad ...

sk thomasForåret nærmer sig, og lyset er på vej tilbage. Selvom vi lige pludselig fik lidt vinter og sne, så er forårets komme altid dejligt på en skole.

Jeg synes også lyset er på vej i forhold til Ramløse Skole og Børnehus. Vi udvikler fortsat vores samarbejde, og specielt i vores matrikelråd, synes jeg vi tager gode skridt til at få hele matriklen til at leve godt sammen. Kulminationen på dette bliver den 31. maj, hvor vi igen inviterer til Ramløse Festival.

Her vil jeg bede alle interesserede om at sætte kryds i kalenderen.

Det bliver en eftermiddag/aften, hvor matriklen vil summe af liv og glade børn (og voksne). Når det endelige program er klar vil vi rundsende det på alle tænkelige måder. 

 

Indvielse af logo

Vi har holdt en festlig indvielse af vores nye logo, som sammen med RAMhusets logo er kommet op på gavlen. Det blev en kold, men rigtig festlig dag, hvor vi sammen markerede det synlige bevis på at skolen og børnehuset er blevet mere en enhed, der samarbejder om at sikre tryghed, kreativitet og læring for alle børn på matriklen. Det blev fejret med tryllekunstner, popcorn og frugt.

sk th 8

 

Nye principper udvikles.

I bestyrelsen arbejder vi med at udarbejde nye principper for skolens virke. Det er en spændende proces, hvor der bliver diskuteret lystigt omkring udviklingen af Ramløse Skole. Et vigtigt arbejde som skal videreføres af en ny bestyrelse, som tiltræder den 1. august 2018.

Det følger valget af skolebestyrelsesmedlemmer på de andre skoler, selvom bestyrelsen på den selvstændige Ramløse Skole, er forholdsvis nydannet.

Tøv endelig ikke med at melde jer, som forældrerepræsentant. Det er en meget spændende tid, hvor mange ting er til debat og nytænkning.

Kandidater skal melde deres kandidatur senest den 6. april til skolens kontor.

Afdelingsleder

Den 1. marts startede Tine Junge Nielsen som afdelingsleder på skolen. Vi havde en rigtig god ansættelsesproces, og mange ville gerne være en del af pilotprojektet i Ramløse. Vi er sikre på at vi i Tine har fundet den rigtige til jobbet. Tine har været afdelingsleder i Allerød Kommune i 8 år. Hun bor i Frederiksværk.

Jeg er sikker på at alle der møder Tine vil mærke, at hun bliver et stort aktiv i den videre proces. Tine vil udover at være en del af skolens ledelse også have undervisning.

Bl.a. skal hun varetage noget engelsk og fransk undervisning.

Test af eleverne

I nær fremtid skal vi have testet eleverne i både dansk, matematik og i den nationale trivselsmåling. Det bliver en række vigtige indikatorer for os i det videre arbejde. Vores fornemmelse er at der er god trivsel og udvikling i alle klasser, men det bliver også rart at få det bekræftet. Vi vil selvfølgelig bruge indikatorerne til sammen at gøre en god skole endnu bedre.

Vi har endnu ikke oplevet den helt store elevtilgang. Status er at elevtallet er stabilt siden opstarten i august. Vi vil rigtig gerne være flere, da det giver os flere muligheder. Vi er sikre på at Ramløse Skole er et godt sted at være elev. Skulle der være nogen der er i tvivl om hvad vi står for, så book endelig et besøg, hvor vi kan vise frem og fortælle om vores skole.