Vi har i hallen fortsat gang i en del projekter for at skabe liv i Ramløse - nogle er i fuld gang og andre ting kommer senere på året.

Forrygende start på Esport

Esport har fået en forrygende start. På kun 4-5 dage var begynderholdet i CS-go for de 10-12 årige fyldt, og vi har pt venteliste til dette hold.

Der er i skrivende stund stadig plads til medlemmer på vores Elitehold og vores Træn-selv-hold (tilmeldiing foregår via www.rif-esport.dk).

Hold øje med Esports og hallens Facebooksider og opslag i hallen om nye tiltag her. Denne Esport-sæson varer frem til sommerferien, vi starter en ny sæson op igen til august.

hallen 2

Seniorcafé

Seniorcafé er et af vores nyere tiltag, som startede tilbage i efteråret, fungerer bare enormt godt. Det er så dejligt at se alle de ældre hygge sig, mens de nyder en frokostret. Vi holder som udgangspunkt altid dette arrangement første torsdag i måneden, så de kommende datoer er: 5. april, 3. maj og 7. juni. Seniorcaféerne starter kl. 12.30, og man tilmelder sig ved at ringe til hallen på 48712444.

Torsdag den 5. april er der brunkål med kogt, røget flæsk, rugbrød og sennep på menuen.

hallen 4

Torsdagsmad

Vi er glade for at se, hvor mange der har taget godt imod vores tilbud om Torsdagsmad. Maden kan fortsat nydes i Sportscaféen eller hentes med hjem. Vi har den klar fra 17.30 – 20.00.

Vi forsøger stadig at sætte lidt forskellige ting på menuen, men faktum er dog at de fleste af jer kommer, når det er gryderetter og traditionelle danske retter. Der er ikke så mange, der tør våge sig ud i de retter, de ikke kender…

hallen 6

Vinsmagning – forårets og sommerens vine

Fredag den 20. april kl. 18.30 holder vi endnu en vinsmagning. Også denne gang med et let måltid mad til. Denne gang med bobler, hvide og røde. En god forårs-/sommerblanding af vine, der passer til de kommende måneder, som forhåbentlig byder på mere varme og sol end nu i skrivende stund.

Prisen er 250 kr. pr. person, for det beløb får man både vinsmagning og mad. Tilmelding er via hallen på 48 71 24 44 eller ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmelding skal være inden den 13. april.

Denne vinsmagning holder vi i samarbejde med RAM-huset. Vi har iværksat et samarbejde, som forhåbentlig vil byde på smagninger og foredrag om vin – et forløb der vil strække sig over det næste års tid. Vi kan ikke sige mere konkret lige nu, men vi håber, at vi er klar med mere information i næste nummer af Guiden.

hallen 5