ramløse scenen 4I skrivende stund har vi, i voksenafdelingen, haft vores premiere på "Nærmest Lykkelig". Og sikke en fest. Vi spillede for fuldt hus og havde blandt andet Kirsten Bundgaard som gæst. Det var i år hendes 23. år som publikum i Ramløse. Vi havde også vores nye borgmester, Anders Gerner Frost og vores hovedsponsor Jørgen Simonsen fra Nordtag, som gæster.

Det var en utrolig vellykket aften og alle var godt underholdte og mange var også mætte efter at have indtaget maden, som igen i år kom fra Hasta La Vista i Hillerød.

Gik du glip af vores forestilling i Ramløse, så fortvivl ej! Du har stadig mulighed for at blive "Nærmest lykkelig", når vi slår dørene op i Vejby Forsamlingshus til yderligere 3 forestillinger den 8., 9. og 10. juni. Bestil dine billetter på vores hjemmeside www.ramlosescenen.dk eller på telefon 53 63 64 65 mandag og torsdag mellem kl. 17.00 og 19.00.

Børne- og ungeafdelingen

Der inviteres til stormøde i Børne- og ungdomsafdelingen tirsdag den 3. april kl. 18.00.

Vil du være med i vores børne og unge afdeling? Er du teatertosset og går med en lille skuespiller i maven? Er du mellem 11 og 17 år? Har du lyst til at spille skuespil, synge og danse? Så kom og hør nærmere i Ramløse forsamlingshus.

Hver tirsdag aften øver vi i Ramløse forsamlingshus, kl. 18.00 - 21.00, men der er også en del weekends, hvor vi laver teaterteknik og drama, synger og danser. Vi lægger stor vægt på fællesskabet, ingen rolle kan klare sig uden dygtige medspillere. Det er typisk de mange "mindre" roller, der får mest travlt og bliver dem der bærer stykket frem til en fantastisk helhedsoplevelse for publikum.

Sidste år var vi 25 unge, og en del voksne, der arbejdede fra april til oktober, på at opsætte "Hyrdinden & Skorstensfejeren" der sluttede af med 5 forestillinger i november.

Har du lyst til at være med, eller bare vide mere, så mød op på vores stormøde og hør, hvad vi skal spille i år. Du kan også gå ind på vores hjemmeside www.ramlosescenen.dk.

Vi i B&U Udvalget glæder os til at se en masse teaterglade unge.