Mine damer og herrer, søde børn og halvvoksne unger, badutspringere, tidligere aktive og nuværende fuldvoksne gymnaster, højt ærede publikum! Opvisningsdag den 25. marts kl. 10 i Hallen!

gym 1Altså kære alle jer, der har interesse for og ”en aktie” i

Gymnastikken i Ramløse. Vi oplyser, at Gymnastik har sin årlige opvisningsdag, søndag den 25. marts kl. 10 Vi festligholder og markerer denne dag i en helt anden form end tidligere.

Efter fælles indmarch - med fanen naturligvis – starter det første hold sin opvisning og så ruller det bare deruda’ i et herligt flow og tilpasset tempo.

Fælles om en intim scene

For at skabe et større fællesskab mellem gymnaster og forældre, bedsteforældre, naboer, tanter og onkler, købmanden og postbuddet, laver vi en ”intimscene” for de optrædende, afgrænset med borde og stole til alle glade tilskuere.

Vores dygtige kok og engageret Cafépersonale vil lave en herlig ”Opvisningsret”, som vi vil spise sammen rundt om intimscenen fra ca. kl. 11.30.

Mere sjov til børn og barnlige sjæle

Herefter vil vi overraske børnene – og de voksne naturligvis – med en tryllekunstner!

Hele denne herlige formiddag afsluttes med ”Hoppe, Boltre, Springe, Løbe, Kravle og Rende” for alle børn på de udlagte redskaber.

Entreen til dette fantastiske ”GymnastikCirkus” er gratis for store som for små.

Der bliver mulighed for tilmelding til fællesspisning og Gymnastik sørger for saftevand til børnene. Sæt derfor allerede NU et kryds i kalenderen til søndag den 25. marts kl. 10.