I Ramløse Idrætsforening, RIF's Venner og Ramløse Hallen er der en større gruppe af frivillige og halansatte, som hver uge knokler løs for at skabe de bedste tilbud og rammer for jer alle sammen.

RIF LogoVi er klar over, at mange gerne vil hjælpe, men de ikke kan overskue fx at være træner hver uge. Det har vi fuld forståelse for, men netop derfor håber vi så, at alle jer, der gerne vil være en del af livet i Idrætsforeningen og hallen vil melde jer til dette nye frivillig-netværk.

Kravene er ganske få - man skal blot melde sig som hjælper én gang om året til et arrangement. Man må naturligvis gerne melde sig til flere. Arrangementerne kan være alt fra en barvagt i hallen til Stafet for Livet til salg af kage og kaffe, når krocketafdelingen holder DM i september eller være hjælper ved tønderne til Fastelavn.

Vi har brug for jer, så vi fortsat kan være en by fyldt med gode tilbud. Man kan melde sig som frivillig ved at sende sit telefonnummer og sin mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved at ringe til hallen og oplyse samme informationer.

Vi håber at høre fra en masse af jer.

Mange hilsner

Ramløse Idrætsforening, RIF*s Venner og Ramløse Hallen.