Clairvoyance, ensomhed og kostvaner ... de næste måneder byder på lidt af hvert i RAMhuset.

ramhus 2Clairvoyance? - Torsdag den 15. marts kl. 19-21

Kunne du tænke dig at kigge ind i fremtiden, at høre noget om clairvoyance? Eller at få et indblik i Japansk Lifting, der forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed? Eller høre om Tibetansk Refleksterapi, som er den ældst kendte helbredelsesteknik, hvor nakke og skuldre behandles for muskelsmerter og spændinger?

Så skal du sætte kryds i kalenderen den 15. marts klokken 19.00, hvor Madeleine K. Joanna Frost kommer og fortæller om sit arbejde. Madeleine er 53 år og bosat i Hundested. Hun har taget flere uddannelser indenfor alternativ behandling og arbejder som professionel behandler på en klinik i Frederiksværk.

Tilmelding kan ske ved at indbetale 30 kr. (50 kr. for ikke-medlemmer) via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ” clairvoyance + dit navn”. Der kan også betales ved indgangen. Ring på 2990 4943 for flere oplysninger.

 

Ensomhed - Mandag den 19. marts kl. 19-21 

Vi kommunikerer med hinanden mere end nogensinde, bl.a. på de sociale medier. Det føles rart at få mange ’likes’ på Facebook, når man har afleveret et synspunkt, en anerkendelse - eller en sviner.

Til gengæld taler vi mindre og mindre sammen om svære personlige tanker og spørgsmål, - jeg skulle jo nødig fremstå som en taber. Vi er altså sjældent helt alene, men mange er ofte ensomme i mylderet, når vi kæmper med frygt, sorg eller magtesløshed. Her varmer en barmhjertig hånd mere end 100 ‘likes’.

Der er oplæg med efterfølgende debat fra tre forskellige vinkler:

Birthe Westergaard, Røde Kors, som våger ved døende, når de nærmeste ikke kan være til stede.

Sognepræst Michael Porsager, som har mange års erfaring i mødet med frygt, sorg og magtesløshed.

Fleming Colstrup, Røde Kors, som besøger indsatte i fængsel.

Tilmelding kan ske ved at indbetale 30 kr. (50 kr. for ikke-medlemmer) via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ”ensomhed + dit navn”. Der kan også betales ved indgangen. Ring på 2061 6554 for flere oplysninger.

t pige ked af det

 

ramhus 1Kostvaner - Tirsdag den 24. april kl. 19-21

Dårlige kostvaner tærer på energien og skaber grobund for alt lige fra træthed og eksem til overbelastningsskader og alvorlige livsstilssygdomme. Rigtig mange af os er - trods velstand og talrige muligheder for at stræbe mod det optimale - tykke, ude af form, energiforladte, sygdomsramte eller stressede.

Den deroute bliver der gjort op med, når Martin Kreutzer den 24. april klokken 19.00 giver tips til kostvaner, der understøtter din hverdagsenergi og sundhed. Martin Kreutzer er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom og forfatter til en stribe bestsellere om antiinflammatorisk kost. Glæd jer til at høre en af de mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil.

Tilmelding kan ske ved at indbetale 30 kr. (50 kr. for ikke-medlemmer) via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ”kostvaner + dit navn”. Der kan også betales ved indgangen. Ring på 6150 2601 for flere oplysninger.