Cafe Grå er for alle. Caféen kører fra oktober til april året efter. Normalt inviterer vi til sammenkomst om tirsdagen i lige uger fra kl. 14 til 16. Det giver ofte problemer for "det arbejdende folk", men alle er hjertelig velkomne.

 k cafe 5

Tirsdag 12. december kl. 14

Susanne Ramtung Nielsen kommer forbi for at fortælle om sit handicap - at være ordblind. Men alligevel lykkedes det hende at kunne læse til læge. Vil skal også høre om et spændende ophold i Kenya. Der vil være lysbilleder med i foredraget. Susanne er datter af menighedsrådets formand, Dan Nielsen.

Tirsdag 9. januar kl. 14

Kirsten Gravesen laver et tema omkring emnet ”mod”. Vi har netop taget de første skridt ind i det nye år, så emnet kan være helt på sin plads. Kirsten fortæller selv:

"Her efter nytår tænker vi ofte på at starte på en frisk, så måske kan vi overveje at blive mere modige, så jeg vil gerne lave et oplæg omkring "mod" og gennem musik og litteratur lægge op til en snak om emnet. ” Kirsten har før besøgt os med et godt tema. Der vil være historier og musik.

Tirsdag 23. januar kl. 14

Jeanne Gamél von Benzon, kirkens nye præst, kommer forbi og taler om sit liv. Jeannes mand har gennem mange år været præst i Hundested. I mens havde hun et arbejde som sygeplejerske. Men det helt store ønske var at blive præst.

Jeanne er nu færdiguddannet og har fået sit første job hos os. Vi hører om de mange overvejelser, som gik forud.

Tirsdag 6. februar kl. 14

Karen Lindberg har tidligere besøgt Cafe Grå som billedkunstner. Denne gang skal vi genopfriske synet af hendes fine malerier. Og så skal vi høre om hendes rejser til eksotiske steder som Galapagos og Nepal. Fortælling med lysbilleder. Foredraget kalder vi ”Rejser med skitsebogen”.