ramhuset 6

Onsdag den 6. december kl. 19.00

inviteres alle fotointeresserede til at deltage i en fotoworkshop. De to medlemmer af RAMhuset - Evert Friberg-Jensen og Fleming Colstrup - vil gerne dele deres glæde, viden og erfaring omkring foto. På mødet vil de danne en lokal fotogruppe, som mødes jævnligt eller lejlighedsvis efter ønsker blandt deltagerne.

  • Man skal kunne lide at tage billeder og ønske at gøre det bedre
  • Udstyr og erfaring har ingen betydning, bare du har et eller andet kamera/mobil
  • Man skal gerne dele sine egne erfaringer
  • Vi fokuserer i første omgang på kameraet og optagelsen

Vi kan forestille os workshops med teknisk vejledning, portrætfoto, naturfoto, teori, fælles træning omkring et tema, etc. Interesserede kan melde sig til det første arrangement hos Evert Friberg-Jensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , tlf. 61 50 26 01 eller Fleming Colstrup, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 20 61 65 54.

Mandag den 8. januar kl. 19-21

Når julestadset er pakket væk og nytårsbranderten sovet ud, tager vi hul på en ny sæson i caféen. Det sker den 8. januar, når vi som spin-off på foredraget med Ole Tornbjerg har inviteret den nuværende forstander på Godhavn, Søren Skjødt.

Han vil fortælle om forholdene anno 2018 på drenge- og pigehjemmet Godhavn ved Tisvilde. Om udviklingen fra de barske forhold i 60’erne frem til i dag, hvor stedet drives på humanistisk vis. Han vil i løbet af foredraget trække paralleller til andre institutioner.

Det er ikke en forudsætning, at man har hørt foredraget med Ole Tornbjerg. Arrangementet sker i samarbejde med LOF Gribskov. Billetter á 50 kr. kan bestilles på gribskov.lof.dk/foredrag eller på telefon 4830 1621.

Fredag den 19. januar kl. 19-21

En gruppe klassiske musikere under ledelse af Hans Christian Nielsen øver fra tid til anden i RAMhuset. Fredag den 19. januar danner de en kvintet, som giver koncert i caféen.

De vil spille Mozarts Klarinetkvintet og en sats af Bernard Herrmann’s Klarinetkvintet. Tilmelding kan ske ved at indbetale 30 kr. (50 kr. for ikke-medlemmer) via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ”kvintet + dit navn”. Der kan også betales ved indgangen. Ring på 2990 4943 for flere oplysninger.

Torsdag den 1. februar kl. 19-21

Overlæge Carsten Huus Jensen fra Ramløse har været på et 10 dages ophold på et buddhistisk munkekloster i Nepal. Den 1. februar fortæller han om oplevelser og refleksioner fra et ophold, som stiller spørgsmål ved mange af de etiske og moralske grundelementer i vort vestlige samfund.

Tilmelding kan ske ved at indbetale 30 kr. (50 kr. for ikke-medlemmer) via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ”nepal + dit navn”. Der kan også betales ved indgangen. Ring på 6150 2601 for flere oplysninger.