Tisvildevejen Workshop 001

Torsdag d. 23. november kl. 19-21
Kulturhuset - Store Sal, Skolegade 43, 3200 Helsinge

Har du en naturformidler i maven? Drømmer du om at fortælle nogle af alle de lokale historier, du kender? Overvejer du at omdanne baghuset til Bed & Breakfast? Eller kunne du bare godt tænke dig, at der sker lidt mere i din landsby?

Så er muligheden der nu, hvor lokale ildsjæle sammen med en række samarbejdspartnere inviterer til udviklingsworkshop på vandreruten Tisvildevejen. En 100 km lang vandrerute fra Esrum Kloster gennem det Nordsjællandske kultur- og naturlandskab.

Foreningen bag Tisvildevejen, KulturNaturNordsjælland, har modtaget støtte til at udvikle og professionalisere deres projekt, som skal vise nye veje til, hvordan enestående lokal natur- og kulturformidling og vandreruter, kan gå hånd i hånd med lokal udvikling, fællesskab og deleøkonomi.

På workshoppen får du lejlighed til at komme med dine drømme og ønsker til aktiviteter, historier, forretningsideer og kulturelle tiltag, som du mener, vil kunne bidrage til oplevelser, som både du, dine naboer og besøgende vil kunne få glæde af.

Programmet består af oplæg om Tisvildevejen, inspiration til lokal udvikling, deleøkonomi og formidling samt rundbordssamtaler om iværksætteri, natur- og kulturformidling, frivillighed og fysisk udvikling med bl.a. Naturstyrelsen, Museum Nordsjælland, Gribskov Kommune, VisitNordsjælland, foreningen KulturNaturNordsjælland og projektet Maritim Turisme, der er udviklingsprojekt indenfor turisme og oplevelser. Projektet er finansieret af Region Hovedstaden, Vækstforum Hovedstaden, Halsnæs, Gribskov og Helsingør kommuner, Visit Nordsjælland samt Hundested, Gilleleje og Helsingør Havne.

Du er naturligvis også meget velkommen, hvis du bare gerne vil følge med i hvad der sker i dit lokalområde, eller hvis du overvejer om frivilligt, lokalt arbejde er noget for dig.

TILMELDING til Gribskov Erhvervscenter, Kirsten Mousten, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
YDERLIGERE OPLYSNINGER Allan Lyhne, Gribskov Erhvervscenter på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 30515625.

Tisvildevejen Workshop 002