Café Grå går ind i sæson nummer 10, og vi kan glæde os til mange og meget forskellige oplevelser...

For 10 år siden fik ægteparret Lærkesen den fine ide at starte en lille café i Sognelængen. Den skulle være for alle, men da tidspunktet for sammenkomsterne normalt ligger mellem kl. 14 og 16, så henvendte den sig primært til byens pensionister. Men alle var - og er - fortsat velkomne. Man mødes stadig hver anden tirsdag i lige uger gennem efteråret og foråret. Der er gratis adgang til hygge og underholdning. Kaffe/te med kage koster 15 kr.

k cafe gr 1

 

Her følger programmet for efteråret 2017:

 

Tirsdag 17. oktober kl. 14-16

Trine Risum kommer og fortæller om sit arbejde i Ramløse, hvor hun har sin klinik. Trine er uddannet som fysioterapeut og akupunktør. Foredraget vil handle om menneskets energi, hvorfra vi får den, hvordan vi bedst holder fast i den, og hvad vi hver især kan gøre for at få det godt med kroppen.

k cafe gr 5

 

Tirsdag 31. oktober kl. 14-16

Arne Petersen (AP) og Dan Nielsen kommer forbi sammen med et par gode venner fra deres teaterfortid. Der bliver sang, musik og anekdoter fra AP’s teaterliv, som begyndte omkring 1960.

Det bliver rigtig festligt, og samme dag kan Cafe Grå fejre sin 10 års fødselsdag. Denne dag serverer vi lagkager.

k cafe gr 2

 

Tirsdag 14. november kl. 14-16

Vi får besøg af skuespilleren Dan Schlosser. Dan medvirker sommeren igennem i ”Korsbæk” ude på Bakken. Vi får historier derfra. Men Dan vil også læse digte for os – og endelig får vi en snak om det danske sprog.

k cafe gr 3

 

Fredag 1. december kl. 15-17.30

Bemærk datoen og tidspunktet!

Vi skal traditionen tro opleve Ramløses Børnekor, som vil synge julen ind. Koret bliver ledet af Anna Jonsson med Kim Eriksen ved flyglet. Der blev lavet en video fra sidste års optræden. Se den på Ramløseguiden.dk

k cafe gr 4

 

Tirsdag 12. december kl. 14-16

Susanne Ramtung Nielsen fortæller om at være ordblind, og om alligevel at kunne blive læge. Vi hører også om et spændende ophold i Kenya. Det hele ledsages af fotos på storskærm. (Susanne er datter af Dan Nielsen, formand for menighedsrådet).

 

Forårsprogrammet bringes i Guidens december nummer.