Ramløse Hallen og Ramløse Skole er ved at opstarte et samarbejde om det nye kantinetilbud på Ramløse skole; men vi har brug for frivillige for, at det kan lade sig gøre. Det er derfor nu, vi har brug for, at lokalsamfundet ligger handling bag deres ord om at støtte skolens pilotprojekt.

Helt konkret har vi brug for nogle frivillige til at stå i kantinen i hverdagene mellem kl. 09.00 og 13.00 (produktion og salg).
Hallen stiller nogle ressourcer til rådighed i forbindelse med indkøb, oplæring osv. På sigt – når tilbuddet forhåbentlig bliver en succes – skal hallens involvering dog minimeres eller udfases.

Tanken er endvidere, at skolens 6. klasser skal være en del af kantineordningen. Dette både i det daglige salg, men også i forhold til læring om at drive en forretning – naturligvis tilpasset deres faglige niveau ift. klassetrin.

Kan du hjælpe os én dag om ugen eller måske bare en dag hver fjortende dag, så kontakt Maria Bagger fra hallen, som pt står for koordineringen af tilbudet. Hun kan træffes på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 48712444 (primært i formiddagstimerne mandag til torsdag).