Ramløse Borgerforening, Ramløse hallen og Arresø Kajakklub inviterer til en festlig aften på Ramløse Lystbådehavn lørdag den 17. juni 2017.

midsommerfest wide

I 2016 vovede vi pelsen, gjorde op med traditionerne og erstattede Ramløses traditionelle fejring af sankthans med en midsommerfest på havnen. Og til trods for et generende blæsevejr og temperaturer, der godt måtte have været noget højere, blev midsommerfesten i 2016 en succes med en stor deltagelse af byens borgere.

Så nu gør vi det igen!

Lige som sidste år bliver midsommerfesten afholdt lørdagen før midsommer - det vil sige lørdag den 17. juni 2017 på Ramløse Lystbådehavn.

Det er Ramløse Borgerforening, Ramløse hallen og Arresø Kajakklub, som igen i år er gået sammen om at arrangere den store fest, som byder på hyggeligt samvær, lækker mad fra grillen, masser af øl, vin og vand samt naturligvis en udsøgt buket af levende musik!

Festen starter kl. 17:00 og fortsætter til "de sidste går hjem"!

Vi har i skrivende stund defineret de overordnede rammer for arrangementet, og vi er godt i gang med den detaljerede planlægning. Vi vil løbende informere om arrangementet på ramloseguiden.dk og på Guidens, Hallens, og Kajakklubbens facebooksider.

Kom og vær med på holdet...

Vores drejebog for sådan et party bliver bedre og bedre, og i år ved vi derfor, at vi sagtens kan bruge flere hænder til at planlægge festen, til at opsætte festpladsen lørdag formiddag og til at pille hele skidtet ned igen om søndagen. Står du med en brændende lyst til at være en del af holdet, så er du mere end velkommen til at sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Alt det med pengene...

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at et arrangement af den størrelse koster en del at stable på benene. Alle indtægter til arrangementet kommer fra salget af drikkevarer i baren, så der skal langes en hel del genstande over disken, før alle udgifterne er betalt. Det betyder også, at vi vil være rigtig kede af at se, at man medbringer sine egne drikkevarer til festen, for den slags kan vi jo ikke bruge til at betale udgifterne med - vel.

Skulle du eller din virksomhed have lyst til at støtte arrangementet økonomisk, så er dette en mulighed. Alle bidrag - store som små - er velkomne. Som kvittering for et bidrag sørger vi for, at dit eller dit firmas navn bliver synligt i baren, således at alle kan se at du støtter arrangementet økonomisk. Har du lyst til at blive sponsor, så er du meget velkommen til at skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at se dig til midsommerfest !

Henning Jørgensen, Ramløse Borgerforening.