BraetspilLørdag den 6. maj kl. 19 står i brætspillets tegn.

Hvad enten du er hardcore papskubber, eller du bare ønsker at lære reglerne for nogle nye spil, så kig indenfor til en hyggelig aften. Der vil være en spilguru til stede og mulighed for at slukke tørsten over en øl eller kop kaffe.

 

 

 

Pia Dorff Michelsen

Mandag den 8. maj kl. 19 er der foredrag om knogleskørhed.

Sygdommen kaldes også osteoporose og rammer typisk kvinder og mænd over 50 år. Man regner med at ca. 500.000 danskere lider af sygdommen. Ofte opdages det først, når man får et knoglebrud. Knogleskørhed er emnet for et foredrag af farmakonom elev Pia Dorff Michelsen. Her vil man kunne få tips til, hvordan man kan forebygge sygdommen.

 

 

 

Torsdag den 18. maj kl. 19 er der filmfremvisning af oscarvinderen ”Babettes Gæstebud”

Babettes Gaestebud

Filmen må kun vises for medlemmer af en forening. Der kan købes årskort til RAM-huset ved indgangen (pris 50 kr.) Billetter til 30 kr. bestilles på telefon 6150 5050 ell. 2020 6718 fra 5. april kl. 9. Salen kan kun rumme 30 tilskuere. Ved særlig stor interesse gentages filmen tirsdag 23. maj.

Sven WichmannSven Wichmann, som har været scenograf på filmen kommer og fortæller om dens tilblivelse og om sin egen rolle heri. Peter Hansen indleder aftenen med at fortælle om Karen Blixens idé med romanen, som filmen bygger på. Herefter vises filmen i sin fulde længde (1 time 45 min.). Der indlægges pause.

 

 

 

 

Ole TornbjergTirsdag 30. maj kl. 19 holdes foredrag om ”Drengen fra Godhavn”

I marts måned var sagen om drengene fra Godhavn aktuel. Dels i kraft af TV2’s miniserie ”Der kommer en dag”, dels på grund af Godhavndrengenes ankesag i Landsretten. I den anledning har vi inviteret journalisten Ole Tornbjerg til at fortælle om sin bog ”Drengen fra Godhavn”, der ligesom filmen er baseret på virkelige hændelser i 1960’erne.