Ramløse Scenen har startet 2017 med storm! Vores dygtige B&U-afdeling holder en velfortjent pause, imens voksenafdelingen knokler på de skrå brædder i forsamlingshuset. Til marts har vi premiere på: “Midt om natten”!

dil 1“Midt om natten” er et teaterstykke, der minder om filmen, som de fleste af den danske befolkning sikkert har set på et tidspunkt. Midt om natten er en dansk film fra 1984 – instrueret af Erik Balling – og den er den 7. mest sete danske film nogensinde (2008)! Filmen er især kendt for sin røde politiske synsvinkel og sange, der blev skrevet og spillet af Kim Larsen, som blev belønnet med en Robert. Rollen som ”Susan Himmelblå” blev et gennembrud for Birgitte Raaberg, der vandt en Bodil for bedste birolle.

Arnold (Lasse Witt Carlsen) og Benny (Mark Fjordbæk Oreskov) har været venner siden de var børn, og de har, sammen med en gruppe unge mennesker, bosat sig i en nedlagt maskinfabrik, da de er blevet hjemløse efter at være blevet smidt ud af deres tidligere hjem. Det hele handler om livet i fristaden, hvor der udspiller sig en masse drama, intriger og kærlighed blandt alle.

Bestil billetter nu!

Der bliver arbejdet på højtryk i alle afdelinger for at nå at blive færdige, inden vi har premiere den 18. marts. Følg med på vores hjemmeside eller like vores facebookside (Ramløse Scenen), hvor der løbende vil blive lagt billeder, videoer og andet godt ud!

Vi kan ikke vente til marts, og vi glæder os til at se hele byen samlet over 5 forestillinger i Ramløse forsamlingshus.

Vel mødt!

 

Forestillinger

Lørdag den 18. marts kl. 20:00 - Premiere
Fredag den 24. marts kl. 20:00
Lørdag den 25. marts kl. 20:00
Søndag den 26. marts kl. 14:30 (ingen middag)
Lørdag den 1. april kl. 20:00

(Alle spilledage - undtagen dem 26. marts - kan der tilkøbes middag, som starter kl 18:00)