Kom med på forårstur til Bornholm og se rundkirker, Hammershus og Almindingen

Hammershus

Der er stadig ledige pladser! Kom med på en to-dagestur til solskinsøen Bornholm

Vi drager afsted tirsdag den 2. maj tidligt om morgenen og er hjemme igen onsdag den 3. maj hen under aften. Vi får morgenmad på færgen på vejen over, frokost på Allinge Fiskerestaurant, og aftensmad på overnatningshotellet, som er Hotel Siemens gård i Allinge. Rygtet siger, at man spiser helt ualmindeligt lækkert i restauranten.

Rundvisning med Guide

Om onsdagen kører vi efter morgenmaden på rundvisning med en heldagsguide, og vi skal se mange forskellige attraktioner - Almindingen, Hammershus, rundkirke og meget andet.

Vi spiser frokost i Ekkodalen og skal på hestevognstur i Almindingen med kaffe. Hvis vi er heldige, får vi bisonokserne at se! Det er muligt, at vi også når høstmuseet, helligåndsklipperne og en tur til Hasle - det kommer helt an på vejret og på vores lokale guide.

Rejseledere på turen er naturligvis "Udsigtchefen" selv, Pia Niebuhr, og "vikaren" Michael Porsager. Prisen for hele herligheden er 2050 kr. i delt dobbeltværelse, og der er tilmelding senest den 1. marts 2017 til Pia Niebuhr på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 24 21 17 70.

Efterfølgende modtager man så et indbetalingskort fra Spar Tours.

Osterlars