Den 5. februar for natteravne...

t amerikansk fodboldRamløsehallen afholder for 7. år i træk Super Bowl arrangement for både garvede Amerikanske fodboldfans og Rookies, der prøver det for første gang. Fælles for dem, der holder af dette arrangement er, at de har lyst til at hygge sig med andre Natteravne og se verdens største sportsarrangement live en hel nat.

Sæsonens Super Bowl arrangement i Ramløse hallen starter kl.22.30 søndag den 5. februar. Der bliver igen serveret de legendariske Rothschild Burger, Budweiser, kaffe, popcorn og Banana cream pie til alle, der har tilmeldt sig Ramløse hallens Super Bowl arrangement. Der er kampstart kl. 00.30 og Super Bowl 51 spilles i Houston og hele kampen vises på storskærm og slutter omkring kl. 04.00 dansk tid. Så det kan være en god ide at holde en fridag eller møde senere om mandagen.

Der kommer jo nok som sædvanligt en konkurrence, og der er plads til, at man tager sin ynglings Amerikansk fodboldtrøje på og får en hyggelig og sjov nat sammen med både nybegynder og garvede Super Bowl seer. Du kan deltage uanset om du har stor indsigt i Amerikansk fodbold eller ej, for der er altid hjælp at hente hos sidemanden.

Mad og drikke

Hvis du vil deltage og har lyst til, at få både mad og drikke, kan du tilmelde dig i Ramløse hallens Sportscafe og det koster kun 150 kr. for Rothschild burger, kaffe, Banana cream pie og to drikkevarer. Men du kan også bare møde op og deltage i festlighederne helt gratis og købe dine drikkevare i Sportscafeen.

Hvis du har spørgsmål til selve arrangementet kan du ringe til Bjarne Dyrberg på 30 38 75 76. Vi ser frem til at se jer alle sammen søndag den 5. februar.

superbowl 1