Kampteknik, dans, musik og akrobatik - det hele samlet i den afro-brasilianske Capoeira. Prøv det lørdag den 28. januar

gym capoaira

 

Capoeira er en afro-brasiliansk kamp-dans, ledsaget af traditionel sang og musik, som fortæller historier om capoeira og slavetiden i Brasilien. Udøvelsen af capoeira indebærer således flere elementer: kamp, med diverse spark og forsvar, samt akrobatiske øvelser, dans og rytme i takt til musikken, som er det bærende element, og som samtidig bestemmer tempoet i spillet, samt hvilket spil der spilles.

Ramløse Gymnastik udbyder en event lørdag den 28. januar 2017, hvor børn kan komme og prøve denne sjove motionsform gratis mellem klokken 15 og 16. Der vil være gratis frugt og vand. Klokken 16.15 til 17.45 er det de voksne, som skal prøve dette fantastiske tilbud for bare 50,00kr. Der vil blive arrangeret spisning, som man selv betale efterfølgerne. Se vores hjemmeside.

Instruktøren Nana Batista

Instruktør Nana Batista har trænet Capoeira Topazio i 13 år i Brasilien og i Portugal. I 2004 startede hun Capoeira Topazio op i Danmark og efterfulgt i Sverige. Nana har erfaring med at undervise børn og voksen. Nana fortæller:

"Det der tiltrækker mig ved Capoeira er, at det er kombineret af det feminine og det maskuline. Der er kampteknik, dans, musik og akrobatik. Alt i alt er det sjovt, udfordrede, masser af koordination og er konditions krævende. Der vil altid være noget man kan træne mere på i Capoeira."

Hvis der er interesse for dette tilbud, vil vi åbne hold med denne træningsform.

Kom og få en anderledes eftermiddag og aften.

gym nana

Instruktøren Nana Batista