Vi gentager en succes! Vox Nobis besøgte Annisse kirke ved en sommerkoncert i juni. Det vakte stor begejstring, og vi gentager derfor successen - med et lidt andet repertoire! - onsdag den 20. november kl. 19.30 i Ramløse kirke.

Blueskoncert - Tirsdag den 12. november kl. 19-21

B&U-afdelingen af Ramløse Scenen opfører "Pinocchio" i forsamlingshuset med premiere den 9. november. Glæd jer...

Mette Holmberg behersker håndværket overlegent. Som hos Hammershøj er farverne næsten fraværende og dog...
Se Mette Holmbergs udstilling i Sognelængen fra torsdag den 7. november

Kære kvinde, hvor er dit overskud? - Mandag den 4. november kl. 19-21.

 

Søndag den 3. november kl. 17.00 i Annisse kirke og kl. 19.00 i Ramløse kirke.

Klassisk koncert - Mandag den 28. oktober kl. 19-21.

RAMhuset fylder 3 år - Søndag den 27. oktober kl. 13-15

Tema-gudstjenester med sange af Simon & Garfunkel tirsdag den 22. oktober i Ramløse kirke og tirsdag den 29. oktober i Annisse kirke.

Cafe Grå er for alle, som har lyst til at mødes med andre hver anden tirsdag kl. 14 - ca. 16 i vinterhalvåret. Det koster 15 kr. at deltage; det dækker kaffe/te med kage og underholdning. Adressen er: Ramløse Sognelænge, Frederiksværkvej 132.

I følge kalenderen er vi gået ind i årets efterårsmåneder. I Ramløsehallen betyder det liv, ny sæson for alle de mange sportsgrene og så er det tid til at tage hul på planlægning og afholdelse af nogen af alle vores spændene arrangementer.

Cafe Grå - Hans Peter Tams om sin bog "Mindernes dæmoner" - Tirsdag 15. oktober kl. 14-16.

Vi er kommet rigtig godt fra start i det nye skoleår. I august bød vi eleverne velkommen tilbage efter sommerferien og sagde velkommen til 13 børn i vores nye børnehaveklasse. Det er altid festligt og fyldt med glæde og forventninger, når der starter nye børn i skole. Hos os er der en flot tradition med, at den øvrige indskoling byder de nye velkommen med flag og sang.

Spiselige insekter – fremtidens proteinkilde - Onsdag den 9. oktober kl. 19-21

Trods vor vingeskudte Mølle, gennemfører vi årets mølledage som planlagt. Vi har anskaffet og klargjort en gammel el-drevet kværn, så vi stadig kan male og sælge møllemel. Vi glæder os til at se jer alle på mølledagene.

RAMhuset - Spiselige insekter - fremtidens proteinkilde - Onsdag den 9. oktober kl. 19-21

RAMhuset - Political is Personal - Tirsdag den 1. oktober kl. 19-21

Cafe Grå - En rejse til Antarktis - Tirsdag 1. oktober kl. 14-16:

Birthe og Betina - to Ramløse borgere har taget initiativ til en Oktoberfest, som afholdes i samarbejde med Ramløse Hallen. Det har vi gjort i håbet om, at starte en ny tradition i lokalområdet og trække folk til Ramløse Hallen. Et evt. overskud går til Ramløse Hallen og grundlaget for en fremtidig fest er skabt.

RAMhuset - Besøg på Garbolund - Tirsdag den 24. september kl. 17.30-20.30

Så er der mulighed for at samles om sang igen. Tirsdag den 17. september inviterer Niels Ottosen, vores organist, til sangaften i Huset i Kirkestræde kl. 19.30.

Søndag den 8. september arrangerer Ramløse Mølleforening den traditionsrige og hyggelige Høstmølle for hele familien. Møllen holder åbent fra kl. 13 til 16, og der vil være mulighed for at stifte bekendtskab med møllen samt besøge gæstgiveriet og håndværksmuseet. Der er gratis adgang til alle seværdighederne. 

Festlig åbent-hus-dag lørdag den 7. september kl. 13.00 - 16.00 - Ramløse skole, blok 4 og RAMhuset

Tina Bendz finder sin inspiration i bjerge af tegninger og natlige drømme...

Igen i år er du og din familie inviteret til en skøn og oplevelsesrig Naturens Dag ved Ramløse Havn. Kom og oplev en skøn naturperle og mød en masse dejlige mennesker fra lokale foreninger, som står klar med aktiviteter og fælles naturoplevelser.

Søndag den 1. september går det løs igen! Vi skal op på cyklerne og ud i landskabet omkring Helsinge, Arresø og Gribskov, og der er en rute for alle!

Den 5. september starter vi minikonfirmander i Annisse kirke. Det er et tilbud til børnene i 3.klasse.

Ramløse Gymnastik og Fitness er klar med nyt sæsonprogram for vinteren 2019-2020. Bestyrelse og Instruktørerne har haft en god og lang snak omkring hvilken slags gymnastik vi vil udbyde i vores forening. Målet er, at foreningen er for alle, at vi laver sjov gymnastik og holdgymnastik

Ramløse-Annisse kirkers gospelkor er klar til en ny sæson. Vi starter torsdag den 22. august, og så synger vi ellers hver torsdag fra kl. 19 til kl. 21.

Besøg i Kunstværkstederne og på Garbolunds vinmarker - og foredrag om kvinder i Israel/Palæstina-konflikten. Og endelig en aften om fremtidens proteinkilde - insekter! Efterårssæsonen er i gang...

I Ramløse Badminton har vi en del ungdomsspillere, som har spillet i flere år, men hvert år kommer der nye til. I sidste sæson startede 9 nye børn op i klubben. I kommende sæson er der mange tiltag for børne- og ungdomsspillere.

Sommerkoncert med Copenhagen Marimba Duo onsdag den 24. juli i Ramløse kl 20.00

Sommerkoncert med BLUS torsdag den 11. juli i Annisse kl. 20.00

Ramløse Mølle inviterer til mølledag i skolernes sommerferie søndag den 14. juli fra kl. 13.00 til 16.00.

En udstilling om nogle af de kendte og mindre kendte Tisvildekunstnere gennem de seneste 150 år. Se den i Sognelængen fra torsdag den 4. juli til mandag den 2. august

Sommerkoncert med Vingefang i Ramløse kirke tirsdag den 2. juli i Ramløse kl. 20.00

Kan du høre det? – Heksen hyler stadig fra sidste år, hvor der var afbrændingsforbud. Derfor sender vi heksen afsted mod Bloksbjerg, og det foregår på Ramløse Havn, hvor der er bålfest.

Forberedelserne er godt igang til Helsinge Rundt på Cykel 2019. Løbet afholdes søndag 1. september 2019. Pladsen åbner fra kl. 7 og de første ruter starter 08:00.

Ramløse Gymnastik og Fitness’ to ivrige og iderige instruktører, Kenn og Tobias, vil i år stå for Parkour Camp ved Ramløse Hallen.

Vi tyvstarter sommerkoncerterne med en festlig kor-koncert onsdag den 19. juni kl. 20 i Annisse kirke

Søndag den 16. juni fejres Dansk Mølledag på Ramløse Mølle. Det markerer samtidig den egentlige start på årets møllesæson.

Svalerne flyver, gøgen kukker og - oh frihed - kajakkerne er kommet i søen!

Som det jo er traditionen, inviterer Ramløse Fodbold til sin store sommerturnering op til sommerferien. I år vil vi fange stemningen fra dette års Champions League i fodbold. Stævnet afholdes lørdag den 22 Juni 2019 kl. 14.00 ved Ramløse Hallen.

”Stafet For Livet - Gribskov” – Den tiende af slagsen

På en ekstraordinær generalforsamling i Ramløse Borgerforening den 30. april 2019 blev det besluttet at ophæve Ramløse Borgerforening.

Så synger vi igen! Tirsdag den 11. juni kl. 19.30 i Huset i Annisse

Bogcafeen i RAMhuset holder åbent 21. juni kl. 15-18.

Nu hvor alting grønnes og gror, kommer der også rigtig gang i mølleforeningens forberedelser til en ny møllesæson.

Tirsdag den 14. maj inviterer vi til en aften med "prøvesmagning" af nye salmer. Det foregår i Sognelængen kl. 19.30.

En stjernestund er et meget dejligt øjeblik. Et sådant har Steen Vraasø, når han får et motiv til akvarelblokken under huden. Og sådan opleves hans akvareller - som stjernestunder.

Tirsdag den 16. april 2019 afholdtes der ekstraordinær generalforsamling i Ramløse Borgerforening. Dagsordenen var at vælge en ny bestyrelse i foreningen - subsidiært at vedtage en ophævelse af foreningen såfremt en ny bestyrelse ikke kunne vælges.

Vi oplever det spirende forår, og glæder os til de mange positive ting der venter lige rundt om hjørnet.

Torsdag den 25. april er der gospelkoncert i Sognelængen kl. 19.30.

Tirsdag den 23. april kl. 17-19

Løvspringstur den 27. april - varm op med en 12 km lang guidet tur på Esrum-Tisvildevejen.

Om godt to måneder er jubilæumsstafetten i gang - den tiende i rækken. Det er nu det accelererer ...

Skærtorsdag den 18. april fejrer kirkerne over hele landet indstiftelsen af nadveren, som fandt sted dagen før henrettelsen af Jesus.

Sommeren kan være lang uden den ugentlige træning på jeres foretrukne hold sammen med venner, veninder og kendte holdkammerater. Derfor er bestyrelsen for Ramløse Gymnastik og Fitness glad for at flere instruktører har sagt ja til at lede følgende sommeraktiviteter.

Her i skrivende stund er vi, med stor succes, godt i gang med vores minikonfirmand forløb i Ramløse kirke.

Ramløse Borgerforening er lukningstruet …  Hermed indkaldes til generalforsamling – og eventuelt en ekstra generalforsamling, hvis ingen kandidater til en ny bestyrelse har meldt sig …

Onsdag den 27. marts 2019 kl. 19-21 får RAMhuset besøg af Jørn Peter Lærkesen.

Nordsjællands Naturskole inviterer til intro-aften i RAMhuset tirsdag den 23. april 2019.

Søndag d. 24. marts kl. 15 giver en samling amatører Robert Schumanns pragtfulde klaverkvintet til bedste ved matiné i Ramløse Sognelænge.

Planlagt foredrag med Mogens Hansen er aflyst

Café Grå tilbyder en ny spændende eftermiddag med Sten Sejr tirsdag den 19. marts fra kl. 14-16

Ramløse Scenen har snart premiere på Robin Hood. En musical af Adam og James Price efter Howard Pyle.

Kom til en festlig aften i Ramløse Forsamlingshus.

Velkommen til generalforsamling den 12. marts kl. 19.30 i Møllens gæstgiveri. Hør om en aktiv mølle med mange arrangementer og planer for fremtiden ...

Søndag d.10.marts samler vi ind til dem, der er hårdest ramt af klimaforandringerne

Fest med Lark - den 9. marts i Annisse forsamlingshus

Ramløse Borgerforening står uden bestyrelse efter at den hidtidige bestyrelse er fratrådt på borgerforeningens ekstraordinære generalforsamling den 26. februar 2019.

Café Grå tilbyder endnu engang underholdning. Denne gang er det Frede Knudsen som kommer tirsdag 5. marts.

Mandag den 4. marts kl. 19 - 21 fortæller Kim Søholt Larsen og Vibeke Boldsen hvordan man kommer i gang med bistader og honningproduktion.

Spændende undersøgelse er opmuntrende ...

Ramløse Guiden afholder generalforsamling tirsdag den 5. marts 2019 kl. 19.30 i Ramløse Sognelænge

Ramløse Lokalråd afholder generalforsamling tirsdag den 5. marts 2019 kl. 19.00 i Ramløse Sognelænge

R.I.F. ' s Venner afholder som sædvanligt tøndeslagning for børn, og det er søndag den 3. marts 2019 kl. 14.00 i Ramløse-hallen.

Vi har gennem et stykke tid gennemført alle dåbsgudstjenester som rytmiske, og ca. én gang om måneden eksperimenterer vi med en rytmisk højmesse...

Ramløse forsamlingshus afholder generalforsamling mandag d. 25/2-2019 kl. 19:30 i forsamlingshuset

C&K Folkband i Sognelængen

Tirsdag d. 19. februar kl. 14-16 kommer Flemming Colstrup i Ramløse Sognelænge.

Onsdag den 13. februar kl. 19-21 er der klassisk amatørkoncert. Det er denne gang Gordon Jacobskvintet i G-mol for klarinet og strygere. 

Ramløse Idrætsforening RIF fylder 140 år. Filmen viser uddrag fra festen samt glimt fra hverdagen i idrætshallens liv. Fødselsdagen blev holdt med 350 deltagere, fest, farver og masser af dans og musik. Glæd jer! Varighed: 15 min.

Videoproduktion: Peter Hansen

 

Ramløse Borgerforening afholder ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 i RAMhuset.

Tirsdag 5. februar - Tove Ditlevsen

Fristaden Christiania - Tirsdag den 5. februar kl. 19-21

Vivi Kjær fra Røde Kors i Gribskov Kommune fortæller om foreningen og dens mange lokale aktiviteter. Vi skal høre om Vågetjenesten, Nørklerne i Græsted, Besøgsvennerne, integration for flygtningekvinder og meget, meget mere. Film og billeder ledsager foredraget.

Skovdrift anno 2019 - Onsdag den 16. januar kl. 19-21.

Oversigt over de kommende generalforsamlinger i RIF.

December er godt i gang med alle de dejlige traditioner. På skolen er der forskellige traditioner.

Kirkesanger Signe Kroner og organist Niels Ørts Ottosen holder sangaften i kirkehuset i Annisse, tirsdag den 15. januar 2019, kl 19-21.

Traditionen tro er der Luciaoptog den 13. december.

Onsdag den 12. december kl. 19.00 synger Nordsjællands Kammerkor Christmas Carols ved de 9 læsninger i Annisse Kirke.

Café Grå har bedt Lisbeth Lund fra ”Nordkystfortællerne” om at komme forbi og give os nogle gode julehistorier.

Traditionen tro er der adventsgudstjeneste i kirken kl. 15 og tænding af byens juletræ kl. 16.

Første søndag i advent, søndag den 2. december kl. 12.00 - 15.30, er der julemølle på Ramløse historiske mølle.