generalforsamling

Som følge af de stadigt gældende Coronarestriktioner har Ramløse Lokalråd og Ramløse Guiden i samråd besluttet at aflyse de planlagte generalforsamlinger den 20. april.

Med det aktuelle forsamlingsloft er det ikke praktisk muligt at gennemføre generalforsamlingerne fysisk, og vi har vurderet, at det ikke er hensigtsmæssigt at gennemføre generalforsamlingerne virtuelt.

Vi har besluttet at udskyde de to generalforsamlinger til efter sommerferien, for at opnå større sikkerhed for, at generalforsamlingerne ikke endnu en gang vil blive ramt af Coronarestriktioner.

Indkaldelse til generalforsamlingerne vil blive offentliggjort når datoen er endeligt fastlagt.

Vi beklager ulejligheden

Ramløse Lokalråd
Betty Schachtschabel

Ramløse Guiden
Henning Jørgensen

 

AFLYST! Arrangementet er desværre aflyst som følge af de aktuelle Corona restriktioner.

Vi forsøger igen med gypsyjazz og satser på, at det lykkes - søndag den 15. november kl. 15 i Sognelængen

AFLYST! Arrangementet er desværre aflyst som følge af de aktuelle Corona restriktioner.

naturskolen 02

November måneds nyhedsbrev fra Naturskolen kan læses her.

Klik her for at læse nyhedsbrevet i PDF format.

Om alt går vel er der premiere den 7. november.

Hvordan lever man livet “rigtigt”? Nogle tænker, at livet er ét langt livsforløb fra fødsel til død. Andre mener, at livet “går i cirkler”, hvor årstiderne og naturen har en større indflydelse på dine livsvalg, end du selv tror.

Smuk 2021 kalender med motiver fra Ramløse

Esrum-Tisvildevejens helt nye detaljerede vandrekort med dertil hørende bog er nu udkommet.

På den i alt 80 km lange pilgrimsrute Esrum-Tisvildevejen er det store arbejde med at montere skilte med QR-koder samt opsætte formidlingstavler nu fuldendt.

Cafeen ønsker ikke at skulle afvise op mod halvdelen af de forventede deltagere...

Intet er helt som det plejer, men foreningerne er i gang, og der er tro på fremtiden...

Som det har fremgået af bl.a. ramloseguiden.dk og Ramløseguidens Facebook gruppe 'Mit Ramløse' besluttede Ramløse Mølleforening at aflyse årets Høstmølle, som var planlagt afholdt søndag den 6. september fra kl. 13.00 til 16.00.

Vi har flyttet rundt og det er der flere gode grunde til...

Vi er kommet godt i gang - trods corona...

 

Vi får en ny ovn til værkstederne, og vi minder om, at vi afholder efterårsudstilling i Helsinge Kulturhus fra den 3. oktober - og så har vi skiftet navn.

En temagudstjeneste om "Livet" med tænksomme tekster og skøn musik - tirsdag den 29. september kl 19.30 i Annisse kirke og onsdag den 30. september kl. 19.30 i Ramløse kirke. Husk at sikre dig en plads

 

Kom til super dejlig klassisk korkoncert søndag den 4. oktober kl. 16 i Annisse kirke

Søndag den 20. september kl. 15. Tilmelding nødvendig

David Buchmann præsenterer fantastiske naturbilleder den 17. september kl 19-21

Tirsdag den 15. september i Ramløse og onsdag den 16. september i Annisse. Begge dage kl 19.30. Mødet forventes at vare en lille time.

Ole Sørensen skulle have udstillet den 14. maj, hvis ikke det havde været for coronakrisen. Det bliver i stedet den 15. september.

Ramløse Mølleforening har besluttet at aflyse Høstmøllen, som var planlagt afholdt søndag den 6. september fra kl. 13.00 til 16.00.

Skovtrolde og Naturdetektiver begynder igen i Tisvilde Hegn i september 2020

Forsamlingshuset kan nu udlejes til mindre arrangementer

Afslutning for vores ”gamle børn”

Faglig styrke og god trivsel...

Ramløse Gymnastik og Fitness giver den fuld gas igen

Mandag den 10. august starter både ungdomsholdet og motionisterne

Ramløse Guiden viderebringer her en pressemeddelelse, som vi modtog 30. juni 2020. Den er udsendt af Gribskov Kommune, Center for byudvikling og ejendomme

I skrivende stund står vi overfor en af de største kriser i vor tid. Corona eller Covid-19 pandemien har ramt hele verden og alle er berørt af den kedelige situation.

Det er 6 måneder siden sejl sæsonen sluttede. Når den første spæde varme kommer, higer alle sejlere for at komme ud på ’a hav’ – for Arresø Sejlklubs vedkommen - skønne Arresø.

Vi er i fuld gang igen - men det hele er lidt anderledes ...

Børn, forældre og personale fortjener en medalje….

Kræftens Bekæmpelse har besluttet at aflyse en lang række Stafet for Livet-arrangementer landet over – herunder den i Gribskov. Vi har spurgt formand Ruth Nielsen for Stafet For Livet Gribskov om betydningen af aflysningen for lokalsamfundet.

Vi satser på, at det er muligt og indbyder til genoptagelse af studiekredsen om Søren Kierkegaard torsdag den 18. juni kl. 10.00 i Kirkehuset i Annisse.

Generalforsamlingerne i Ramløse Guiden og i Lokalrådet afholdes altid sammen og skulle have været afholdt i foråret. Af kendte grunde måtte det aflyses. Vi indkalder derfor til generalforsamling i Lokalrådet onsdag den 24. juni kl. 19.00 i Sognelængen og til generalforsamling i Ramløse Guiden samme aften og samme sted kl. 20.00.

Generalforsamling den 15. juni kl. 19.30

Medlemstallet stiger stødt i Ramløse Guidens Facebook gruppe og vi valgte at fejre det med en lækker Give-Away

AFLYST! Dette arrangement, som er omtalt i Ramløse Guiden nr. 2 2020, er desværre aflyst på grund af Corona situationen.

Kom til fernisering i RAMhusets Cafè torsdag d. 14. maj kl. 19.00, hvor Ole Sørensen viser billeder fra hans sidste 20 år som maler.

I Ramløsekoret synger vi af hjertens lyst hver mandag aften fra kl. 17.00 – 19.15 i Ramløse Sognelænge.

AFLYST! Dette arrangement, som er omtalt i Ramløse Guiden nr. 2 2020, er desværre aflyst på grund af Corona situationen.

Billeder man befinder sig godt sammen med.

AFLYST! Dette arrangement, som er omtalt i Ramløse Guiden nr. 2 2020, er desværre aflyst på grund af Corona situationen.

AFLYST! Dette arrangement, som er omtalt i Ramløse Guiden nr. 2 2020, er desværre aflyst på grund af Corona situationen.

Matinéen med Gypsyjazz blev aflyst i januar på grund af sygdom. Nu forsøger vi os søndag den 3. maj kl. 15 i Sognelængen...

Det er en trist nyhed, men det gøres for at passe på os selv og hinanden.

Nu hvor foråret så sagte kommer, går mølleforeningen i gang med forberedelser til en ny møllesæson. Denne sæson starter desværre med en mølle uden vinger, men livet må gå videre, og vi agter at gennemføre sæson 2020 som planlagt, vinger eller ej.

Vi vasker hænder, og har det godt...

AFLYST! Dette arrangement, som er omtalt i Ramløse Guiden nr. 2 2020 , er desværre aflyst på grund af Corona situationen.

Pilgrimsruten - også kaldet Esrum-Tisvildevejen - blev startet i 2017 på initiativ af Rigmor Westh Baagøe. Et initiativ som blev belønnet med Gribskov Kommunes miljøpris i 2018.

Her på Ramløse Guiden har vi atter været i gavehumør. Denne gang i anledning af opstart af vores nye facebookgruppe "Mit Ramløse" 

Klimagruppen i Gribskov arrangerer cykelture med klima på dagsordenen - og du er velkommen

Som flere har erfaret, har man forsøgt at genoplive det traditionelle 5. juni marked. Det er dog foreløbig udskudt til næste år.

 AFLYST! Dette arrangement, som er omtalt i Ramløse Guiden nr. 2 2020 , er desværre aflyst på grund af Corona situationen.

Grundet den nuværende Corona situation vælger Ramløse Scenen at udskyde opstart af B & U afdeling på ubestemt tid.

Følg med på hjemmesiden www.ramlosescenen.dk


Vil du være med i vores børne- og ungeafdeling? Er du teatertosset og går med en lille skuespiller i maven? Er du mellem 11 og 17 år? Har du lyst til at spille skuespil, synge og danse?

"Man når at komme alle følelser igennem i løbet af de 20 timer, og det er ret vildt!. Det er også det der gør at det er sjovt og rørende at være med.”

I DISSE CORONA-TIDER SYNES JEG, AT VI KAN LÆRE TO TING…

Arresø Sejlklub ser Ramløse Lystbådehavn som porten til Arresø. Klubben ser frem til, at Gribskov Kommune udarbejder en helhedsløsning for området, som giver plads til flere foreninger i havnen.

Skoleleder Thomas Nørregaard infomerer om seneste nyt i et brev til forældrene

Ændrede planer for sammenlægning af menighedsrådene.

Bemærk: Denne artikel er skrevet før Corona pandemien for alvor kom til Danmark. Der kan derfor være emner i artiklen, som ændret eller uaktuelle som følge af den nuværende Corona situation.

Foreningen Esrum-Tisvildevejen tilbyder et overflødighedshorn af guidede vandreture.

Det kan være svært at finde livsmodet og livslysten, hvis man er ensom og sårbar og isoleret – eller hvis man er ved at drives til vanvid over familien, de små stuer, børneundervisningen og de savnede arbejdskolleger. Hvad gør man? Hvor finder man lidt lys i mørket? – og kan man måske selv sprede lidt lys? En ”corona”-andagt om et muligt lys for enden af tunnelen…

Besøg på genbrugsstationen ...og lidt om Mini-FO

AFLYST! Generalforsamlingerne i Lokalrådet og i Ramløse Guiden tirsdag den 14. april er aflyst på grund af den aktuelle Corona situation. Ny dato for generalforsamlingerne vil blive offentliggjort så snart det er muligt under hensyntagen til hvornår det igen bliver muligt at afholde større forsamlinger.

 

Søndag den 8. marts havde vi vores årlige hovedgeneralforsamling i RIF. Her fik vi traditionen tro uddelt vores to årlige priser, men vi havde også et formandsskift og fik endnu et æresmedlem.

Bemærk: Denne artikel er skrevet før Corona pandemien for alvor kom til Danmark. Der kan derfor være emner i artiklen, som ikke er aktuelle som følge af den nuværende Corona situation.

Også i forårsmånederne er der tilbud til alle aldersgrupper.

Noget af det smukkeste bliver skabt i afmagt.

Smitten breder sig og dermed usikkerheden og magtesløsheden. Hvad skal man dog stille op, og hvor går man hen med sine frustrationer? Det er ubehageligt at være magtesløs, men måske kan der også i magtesløsheden være noget smukt. Kom til digital andagt i Annisse kirke!

Dagligdagen er udfordret og fremtiden usikker. Der er al grund til bekymring, og det kan være svært at finde lys og håb. Vi må prøve!

Vi på Ramløse Guiden har afholdt vores første konkurrence på Facebook og vinderen blev fundet

Ramløse Guiden åbner helt ny Facebook gruppe for alle i Ramløse og omegn

Når uheldet er ude, er det godt at vide, hvor hjertestarterne er ...

Vi får besøg af ferskvandsbiolog Jens Prom.

AFLYST!!! Nordsjællands Kammerkor synger danske sange både gamle og nye.

Begge arrangementer aflyses. Ikke blot pga corona, men også pga af at meninghedsådene ikke agter at sammenlægge meninghedsrådene på nuværende tidspunkt. Man kan derfor se bort fra denne artikel.

Tre kommende byggeprojekter i Ramløse har også tilbud til enlige og helt små familier.

Café Grå tager konsekvensen af Coronavirussen og aflyser sæsonen to sidste arrangementer.

AFLYST! Dette arrangement, som er omtalt i Ramløse Guiden nr. 1-2020 er desværre aflyst på grund af Corona situationen.


Under titlen "De tvang mig i nissehuen - 40 år bag mikrofonen" kommer tidligere programmedarbejder Carsten Wiedemann og fortæller anekdoter.

Café Grå tager konsekvensen af Coronavirussen og aflyser sæsonens to sidste arrangementer.


Dennis Tobiasen arbejder som bedemand i ”Byens Bedemand” i Slangerup. Men en dag faldt han over en annonce fra Mellemfolkeligt Samvirke”, som opfordrede til, at man gjorde noget for andre.

Ølsmagningen er grundet Covid19 og sundhedsstyrelsens anbefalinger desværre aflyst. Alle tilmeldte vil få betaling retur, og så håber vi på forståelse, og håber I vil støtte os ved andre arrangementer senere.


Ølsmagning i Annisse Forsamlingshus lørdag den 14. marts kl. 19.00 - spisning fra kl. 18.00.

Ramløse Mølle - Generalforsamling den 10. marts kl. 19.30 i gæstgiveriet ved møllen

Kom og mød en sand storyteller fortælle om sine billeder og sit spændende liv.

 

Tidligere operativ chef i PET Hans Jørgen Bonnichsen afrunder markeringen af 100-året for genforeningen.

Tirsdag 3. marts kl. 14-16 besøger Tommy Seier Café Grå

Mandag D.16. Marts kl 19.30 afholder Ramløse Forsamlingshus ekstraordinær generalforsamling.

På hovedgeneralforsamlingen den 8. marts skal der vælges ny formand.