Kom til borgermøde og bliv klogere på separatkloakering, når Gribskov Kommune og Gribskov Forsyning A/S inviterer til oplæg og dialog.

 Ramløse Forsamlingshus afholder Ekstraordinær generalforsamling mandag d. 4. april kl.: 19:00
 

Ramløse Guiden har modtaget dette fine indlæg fra RAMhusets bestyrelse i anledning af Guidens 30 års jubilæum.

Tirsdag den 22. februar kl. 19.30 i Kirkehuset i Annisse

Årets tema i studiekredsen er kirkeskole - vi gennemgår de teologiske hovedfag...

Akvarelgrupen "Akvamix" udstiller i RAMhuset. Fernisering torsdag den 24. februar kl. 19-21.

Menighedsmøder om sammenlægningen i begge sogne onsdag den 2. marts kl. 19.00 i Sognelængen og i Kirkehuset

Fastelavn søndag den 27. februar kl. 14.00 - Pris: 30 kr

Der er generalforsamling i Ramløse Gymnastik og fitness torsdag den 24. februar 2022 - og der er opvisning søndag den 10. april kl. 10

Mandag den 21. februar 2022 kl. 19.00 i Ramløse Forsamlingshus

"Tobaksfabrikken" får premiere lørdag den 19. marts. Den er skrevet af én af os til os...

Nordeafonden har skænket en million kroner til en ny legeplads, og så er der nye initiativer fra Café BRØL

Dronning Jette ta'r imod...

Jeg er stolt og glad over at få lov at starte som skoleleder i Ramløse, og jeg ser frem til samarbejdet med børn, forældre og kolleger. Det tegner godt...

Velkommen til fredagsbar den 11. februar kl. 16.00 i Sognelængen

Kærlighed sætter fri - Et collageforedrag med Kathrine Lilleør om mænd og kvinder, tro og tvivl - og levet liv

Skolen er fuld af glæde og gå-på-mod - og så er det endelig afklaret, hvem der bliver den nye skoleleder fra 1. januar 2022

AFLYST! Arrangementet er desværre aflyst som følge af den aktuelle Corona situation.


Julemarked - søndag den 5. december kl. 13-16 i RAMhuset.

Klassisk koncert - tirsdag den 23. november kl. 19.30 i RAMhuset.

Torsdag den 18. november og torsdag den 25. november er der temagudstjeneste med Stevie Wonders musik - leveret af gospelkoret.

Kom til valgmøde i Ramløse Hallen søndag den 14. november 2021 kl. 19:00

Guidet vandretur II - lørdag den 13. november kl. 13-16 ved Asserbo Slotsruin.

Efter næsten 40 års pause er Abba på banen med et nyt album fredag den 5. november. Sten Sejr - vores kirkesanger - er samme dag på banen med en præsentation af Abba-numre gennem tiden. Sognelængen kl. 15.00 - og baren er åben...

Har du lyst til lidt (u)hygge med lysshow på kirkegården, skeletter, spøgelser, spindelvæv og masser af græskar så kom, gerne udklædt, til Halloween i Annisse Kirke.

Kogebog for fattigrøve - onsdag den 27. oktober kl. 19-21 i RAMhuset

Søndag den 24. oktober er der matiné i Sognelængen kl. 15.00 med Gypzyjazz. Gypsybandet "Les Chiens Rouge" står for løjerne...

Tag med på en 2 dages juletur til Fyn og Jylland, med besøg af juleudstillinger- og markeder på Egeskov slot, Humlemagasinet og Fængslet i Horsens

Café Grå har været lukket ned i halvandet år, men nu er der lyse tider foran os. Fra og med oktober kan vi alle igen mødes i Ramløse Sognelænge.

Mandag den 11. oktober - på Frederik den IV's fødselsdag - kan skolen fejre sin 300 års fødselsdag. Det skal markeres!

Velkommen til nye børn, nye lærere og nye pædagoger. Og så har vi haft stranddag og glæder os til at fejre skolens 300 års fødselsdag...

Efter et stille Coronaår er du og din familie igen inviteret til en skøn og oplevelsesrig Naturens Dag ved Ramløse Havn. Kom og oplev en pragtfuld naturperle og mød en masse dejlige mennesker fra lokale foreninger, som står klar med aktiviteter og fælles naturoplevelser.

Ramløse Lokalråd og Ramløse Mølleforening afholder i samarbejde et arrangement for nye tilflyttere til byen.

Onsdag den 25. august kl. 20.00

Der er ordinær generalforsamling i foreningen Ramløse Guiden tirsdag den 17. august kl. 20 i Sognelængen. Traditionen tro afholdes lokalrådets generalforsamling samme dag og sted kl. 19

Tirsdag den 17. august 2021 kl. 19:00 i Ramløse Sognelænge

Tirsdag den 29. juni kl. 20.00

På møllen arbejder vi på højtryk, og vi glæder os meget til vi igen kan samles til mølledage. I denne Coronatid, er der forskel på, om vi inviterer til et større arrangement eller om møllen ”bare” er åben på de almindelige mølledage.

Der er formentlig rigtigt mange konfirmander, der skal undervises samtidig i det kommende år, og vi er derfor "benhårde", når det gælder, hvem der skal undervises hvor. Men man kan stadig selv vælge konfirmationsdag og konfirmationskirke...

Lokalrådet arbejder for hele Ramløse - overfor kommunen og i forbindelse med en række initiativer til glæde for byen

Endelig sammen igen!

Lørdag den 12. juni kl. 13.00 til kl. 23.00 - afholdes som en online begivenhed p.g.a corona.Vi skal være sammen – men bare hver for sig

Tirsdag den 8. juni kl. 19.00-21.00 i kantinen på Ramløse Skole

AFLYST! Arrangementet er desværre aflyst som følge af de aktuelle Corona restriktioner.

Vi forsøger igen med gypsyjazz og satser på, at det lykkes - søndag den 15. november kl. 15 i Sognelængen

AFLYST! Arrangementet er desværre aflyst som følge af de aktuelle Corona restriktioner.

 

Om alt går vel er der premiere den 7. november.

Hvordan lever man livet “rigtigt”? Nogle tænker, at livet er ét langt livsforløb fra fødsel til død. Andre mener, at livet “går i cirkler”, hvor årstiderne og naturen har en større indflydelse på dine livsvalg, end du selv tror.

Smuk 2021 kalender med motiver fra Ramløse

Esrum-Tisvildevejens helt nye detaljerede vandrekort med dertil hørende bog er nu udkommet.

På den i alt 80 km lange pilgrimsrute Esrum-Tisvildevejen er det store arbejde med at montere skilte med QR-koder samt opsætte formidlingstavler nu fuldendt.

Cafeen ønsker ikke at skulle afvise op mod halvdelen af de forventede deltagere...

Intet er helt som det plejer, men foreningerne er i gang, og der er tro på fremtiden...

Som det har fremgået af bl.a. ramloseguiden.dk og Ramløseguidens Facebook gruppe 'Mit Ramløse' besluttede Ramløse Mølleforening at aflyse årets Høstmølle, som var planlagt afholdt søndag den 6. september fra kl. 13.00 til 16.00.

Vi har flyttet rundt og det er der flere gode grunde til...

Vi er kommet godt i gang - trods corona...

 

Vi får en ny ovn til værkstederne, og vi minder om, at vi afholder efterårsudstilling i Helsinge Kulturhus fra den 3. oktober - og så har vi skiftet navn.

En temagudstjeneste om "Livet" med tænksomme tekster og skøn musik - tirsdag den 29. september kl 19.30 i Annisse kirke og onsdag den 30. september kl. 19.30 i Ramløse kirke. Husk at sikre dig en plads

 

Kom til super dejlig klassisk korkoncert søndag den 4. oktober kl. 16 i Annisse kirke

Søndag den 20. september kl. 15. Tilmelding nødvendig

David Buchmann præsenterer fantastiske naturbilleder den 17. september kl 19-21

Tirsdag den 15. september i Ramløse og onsdag den 16. september i Annisse. Begge dage kl 19.30. Mødet forventes at vare en lille time.

Ole Sørensen skulle have udstillet den 14. maj, hvis ikke det havde været for coronakrisen. Det bliver i stedet den 15. september.

Ramløse Mølleforening har besluttet at aflyse Høstmøllen, som var planlagt afholdt søndag den 6. september fra kl. 13.00 til 16.00.

Ramløse Mølleforening har grundet Corona krisen desværre set os nødsaget til at aflyse de tre første af årets mølledage. Vi har ikke kunnet overholde afstandsregler m.v. for publikum indvendigt i møllen, håndværkermuseet og i gæstgiveriet.

Skovtrolde og Naturdetektiver begynder igen i Tisvilde Hegn i september 2020

Forsamlingshuset kan nu udlejes til mindre arrangementer

Afslutning for vores ”gamle børn”

Faglig styrke og god trivsel...

Ramløse Gymnastik og Fitness giver den fuld gas igen

Mandag den 10. august starter både ungdomsholdet og motionisterne

Ramløse Guiden viderebringer her en pressemeddelelse, som vi modtog 30. juni 2020. Den er udsendt af Gribskov Kommune, Center for byudvikling og ejendomme

I skrivende stund står vi overfor en af de største kriser i vor tid. Corona eller Covid-19 pandemien har ramt hele verden og alle er berørt af den kedelige situation.

Det er 6 måneder siden sejl sæsonen sluttede. Når den første spæde varme kommer, higer alle sejlere for at komme ud på ’a hav’ – for Arresø Sejlklubs vedkommen - skønne Arresø.

Vi er i fuld gang igen - men det hele er lidt anderledes ...

Børn, forældre og personale fortjener en medalje….

Kræftens Bekæmpelse har besluttet at aflyse en lang række Stafet for Livet-arrangementer landet over – herunder den i Gribskov. Vi har spurgt formand Ruth Nielsen for Stafet For Livet Gribskov om betydningen af aflysningen for lokalsamfundet.

Vi satser på, at det er muligt og indbyder til genoptagelse af studiekredsen om Søren Kierkegaard torsdag den 18. juni kl. 10.00 i Kirkehuset i Annisse.

Generalforsamlingerne i Ramløse Guiden og i Lokalrådet afholdes altid sammen og skulle have været afholdt i foråret. Af kendte grunde måtte det aflyses. Vi indkalder derfor til generalforsamling i Lokalrådet onsdag den 24. juni kl. 19.00 i Sognelængen og til generalforsamling i Ramløse Guiden samme aften og samme sted kl. 20.00.

Generalforsamling den 15. juni kl. 19.30

Medlemstallet stiger stødt i Ramløse Guidens Facebook gruppe og vi valgte at fejre det med en lækker Give-Away

AFLYST! Dette arrangement, som er omtalt i Ramløse Guiden nr. 2 2020, er desværre aflyst på grund af Corona situationen.

Kom til fernisering i RAMhusets Cafè torsdag d. 14. maj kl. 19.00, hvor Ole Sørensen viser billeder fra hans sidste 20 år som maler.

I Ramløsekoret synger vi af hjertens lyst hver mandag aften fra kl. 17.00 – 19.15 i Ramløse Sognelænge.

AFLYST! Dette arrangement, som er omtalt i Ramløse Guiden nr. 2 2020, er desværre aflyst på grund af Corona situationen.

Billeder man befinder sig godt sammen med.

AFLYST! Dette arrangement, som er omtalt i Ramløse Guiden nr. 2 2020, er desværre aflyst på grund af Corona situationen.

AFLYST! Dette arrangement, som er omtalt i Ramløse Guiden nr. 2 2020, er desværre aflyst på grund af Corona situationen.

Matinéen med Gypsyjazz blev aflyst i januar på grund af sygdom. Nu forsøger vi os søndag den 3. maj kl. 15 i Sognelængen...

Det er en trist nyhed, men det gøres for at passe på os selv og hinanden.