grf bakkerne 1Velkommen i Ramløse Bakker.

Området der ligger i landzone omfatter ca. 100 parceller. Udstykningen er sommerhusområde, dog har en del tilladelse til helårsbeboelse.

Grundejerforeningen Ramløse Bakker omfatter de ejendomme, som er beskrevet i Helsinge Kommunes byplanvedtægt nr. 10. Enkelte medlemmers ejendomme er dog beliggende uden for dette område.

Som det fremgår af vedtægterne, er der mulighed for at være sammen ved forskellige socialt betonede arrangementer.

Vi der bor i området, synes selvfølgelig at Ramløse Bakker er noget særligt. Det er de også. Men det er kun tilfældet, fordi alle passer på området og forsøger at beskytte dets unikke karakter.
En af de ting, der gør området til noget særligt er de smalle veje. Derfor giv dig god tid, når du kører bil. Der skal dog løses forskellige opgaver for at bevare bakkerne som det 'reservat' mange sætter så stor pris på. For eksempel skal området ved Ramsmosen passes, der skal opstilles og nedtages snehegn og vore veje skal vedligeholdes. grf bakkerne 2Når disse og andre fællesopgaver skal løses, foregår det som regel ved opslag på elmasten udfor Bakkevej 17. Ingen er dog forpligtet til at deltage i større omfang end tid og kræfter tillader.

Udover de fællesopgaver som grundejerforeningen organiserer, er det vigtigt at den enkelte grundejer løbende sørger for den nødvendige vedligeholdelse ved vejskel o.l. For eksempel skal træer og buske langs vejsiden beskæres, så der uhindret er adgang til vejene for renovationskøretøjer, brandbiler o.l. og rabatterne skal vedligeholdes/renholdes så græs og ukrudt ikke ødelægger asfalten. Denne og tilsvarende individuelle vedligeholdelse er principielt ikke grundejerforeningens anliggende, men i enkelte tilfælde har foreningen af sociale grunde påtaget sig forpligtelsen.

Samværet i området bygger meget på gensidig respekt for hinanden. Det vil sige, at vi i videst muligt omfang tager hensyn til naboer og områdets beboere i øvrigt. Tænk over dette, når du vælger farve på huset, når du går i gang med et nyt redskabsskur, når du overvejer at etablere udvendig belysning, når du henstiller ting i naboskellet — eller når du skal afgøre skraldespandens placering.

Noget af det specielle i Ramløse Bakker, er den ro og stilhed man hurtigt bliver en del af, når man bevæger sig i vores naturskønne område. Derfor har vi blandt andet den regel, at der ikke i området benyttes støjende maskiner fra lørdag kl. 14 til mandag morgen (gælder også helligdage). Denne regel respekteres fint og medvirker til at vi i weekenden kan nyde stilheden og roen i Bakkerne. Løsgående hunde er ikke tilladt i vores område. På grund af børnene og de mange vilde dyr, henstiller vi til medlemmerne at denne regel respekteres.

Velkommen til Ramløse Bakker

 

Kontakt:

Jahn Gerner Svendsen

Telefon:48 71 32 79

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.