Ramløse Børnehus har rødder tilbage til start 70’erne hvor en forældregruppe tog initiativ til at etablere en børnehave i lokalområdet. Gennem årene voksede behovet for flere børnehavepladser og vuggestue og 2 selvstændige institutioner lå nu i byen. De blev siden hen slået sammen til det nuværende Ramløse Børnehus hvor Jette Wrem har været leder siden 1995.

Som et led i udviklingen af attraktive lokalområder i Gribskov kommune, flyttede vi i sommeren 2016 ind på samme matrikel som Ramløse skole. Vi bor derfor nu i nye, lyse lokaler med plads til leg, hygge og aktiviteter.
Naboskabet giver mulighed for en rød tråd fra barnet starter i vuggestue og op igennem børnehave og videre frem til skolestart. I det daglige åbner det op for aktiviteter på tværs af skole og institution og hygge “henover hegnet”. Eksempelvis har vi mulighed for at benytte skolens gymnastiksal og bibliotek.

I 2016 blev Gribskov Specialbørnehave også en del af Børnehuset og er ligeledes placeret på samme matrikel i nyrenoverede lokaler med ny legeplads tilknyttet.

Du er velkommen til at læse mere om Børnehuset her: https://xn--ramlseskoleogbrnehus-ecck.dk/